دوشنبه, ۲۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 10 February, 2025
مجله ویستا
خوراك بادمجان با سس گوجه
مواد لازم، برای تهیه سس:
گوجه فرنگی بزرگ پوست كنده:
۳ عدد
سیر:
۲ حبه
رب گوجهفرنگی:
۱ قاشق چایخوری
شكر:
۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون:
۳ قاشق غذاخوری
نمك و فلفل به مقدار لازم
سركه:
۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا گوجه فرنگیها را در یك ظرف بریزید و بقیهمواد را برای تهیه سس به جز جعفری به آن اضافهكنید. به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بدون این كه درظرف را بگذارید اجازه دهید، این مواد كاملابپزند تا حدی كه آب خود را كاملا از دستبدهند. بعد جعفری را بیفزایید و نمك و فلفل را بهآن اضافه كنید سپس بگذارید تا مواد سرد شوند.
بادمجانهای بریده شده را از آب نمك خارجكرده، آب بكشید بعد آنها را خشك نمایید. درظرف مناسبی بادمجانها را سرخ كرده و سسآماده شده را تا زمانی كه بادمجانها گرم هستندروی آنها بریزید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست