پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
خورش قیمه
مــــــــواد لازم:
مغز ران گوساله یا گوسفند ۷۵۰ گرم
لپه ۱۰۰ گرم
پیاز سرخ کرده ۲ قاشق غذاخوری
لیموعمانی ۴ تا ۵ عدد
سیب زمینی ۵ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی دو قاشق سوپخوری
روغن به مقدار کافی برای سرخ کردن سیب زمینی
نمک و فلفل به مقدار کافی
طــــــــرز تهیه
پس از شستن گوشت و لپه، گوشت را ریز کرده سپس با پیاز سرخ کرده و لپه را در ظرفی میریزیم و دو سه قاشق روغن به آن اضافه کرده و ظرف را روی آتش میگذاریم و لپه را به این ترتیب کمی سرخ میکنیم. این عمل از وارفتن لپه هنگام طبخ، جلوگیری مینماید. گوشت را داخل ظرف میریزیم و در آنرا میگذاریم تا آب آن کشیده شود، بعد دو لیوان آب میریزیم کمی نمک و فلفل و رب گوجه و لیمو عمانی را به آن اضافه میکنیم و میگذاریم با یک حرارت ملایم پخته شود و کاملا" جا بیافتد سیب زمینی را خلال کرده و جداگانه آنرا سرخ میکنیم و در حین سرخ کردن کمی نمک میزنیم. خورشت را بعد از آماده شدن در ظرف مناسب کشیده و سیب زمینی ها را روی آن میریزیم.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
روز معلم ایران رهبر انقلاب معلمان نیکا شاکرمی دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی مجلس شهید مطهری حجاب شورای نگهبان قوه قضائیه
تهران هواشناسی معلم شهرداری تهران سیل پلیس قوه قضاییه آموزش و پرورش بارش باران فضای مجازی سلامت سازمان هواشناسی
خودرو دولت قیمت خودرو قیمت دلار ایران خودرو قیمت طلا دلار سایپا بانک مرکزی بازار خودرو کارگران تورم
تلویزیون رادیو تئاتر سریال رضا عطاران فیلم سینمای ایران سینما دفاع مقدس موسیقی نون خ رسانه ملی
دانشگاه علوم پزشکی مکزیک
رژیم صهیونیستی غزه فلسطین اسرائیل جنگ غزه آمریکا نوار غزه روسیه چین حماس عربستان یمن
استقلال پرسپولیس فوتبال سپاهان تراکتور لیگ برتر ایران رئال مادرید بایرن مونیخ باشگاه استقلال لیگ برتر لیگ قهرمانان اروپا باشگاه پرسپولیس
همراه اول دبی واکسن تبلیغات اپل ناسا گوگل وزیر ارتباطات پهپاد
کبد چرب میوه کاهش وزن بیمه دیابت داروخانه ویتامین طول عمر بارداری