چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

مرغ سرخ کرده به سبک برزیلی ها


مرغ سرخ کرده به سبک برزیلی ها

ماهیتابه بزرگی را روی شعله زیاد داغ کنید. ۲ قاشق غذاخوری روغن کنجد در آن بریزید و وقتی داغ شد، مرغ را اضافه کنید. حدود ۵ دقیقه آن را سرخ کنید تا همه جای آن طلایی شود. سپس مرغ را از ماهیتابه خارج کنید و کنار بگذارید.

• مواد لازم:

۱ قاشق چایخوری زیره

۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه

نیم قاشق چایخوری فلفل کاین

یک سوم فنجان سس سویا

ربع فنجان شیر نارگیل

۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

۴ قاشق غذاخوری روغن کنجد

۴۵۰ گرم سینه مرغ بدون استخوان

۲ عدد فلفل دلمه ای قرمز متوسط

۱ عدد فلفل چیلی قرمز

۲ عدد فلفل هالپانو

۱ فنجان آناناس

۱ قاشق غذاخوری زنجبیل، رنده شده

۲ حبه سیر، له یا رنده شده

۱ فنجان لوبیا سیاه کنسروی

ربع فنجان جعفری یا گشنیز تازه، خرد شده

• دستور تهیه:

۱. در کاسه کوچکی زیره، فلفل و کاین را مخلوط کنید. در کاسه متوسطی سس سویا، شیر نارگیل و رب گوجه را مخلوط کنید.

۲. مرغ را خرد کنید و با کمی سس سویا مخلوط کنید.

۳. ماهیتابه بزرگی را روی شعله زیاد داغ کنید. ۲ قاشق غذاخوری روغن کنجد در آن بریزید و وقتی داغ شد، مرغ را اضافه کنید. حدود ۵ دقیقه آن را سرخ کنید تا همه جای آن طلایی شود. سپس مرغ را از ماهیتابه خارج کنید و کنار بگذارید.

۴. ماهیتابه را دوباره روی شعله زیاد بگذارید و یک قاشق دیگر روغن کنجد بریزید و فلفل دلمه ای خرد شده، فلفل چیلی و فلفل هالپانو را اضافه کنید. حدود ۳ تا ۴ دقیقه آنها را سرخ کنید و بعد آناناس، زنجبیل و سیر را اضافه کنید. بگذارید این سبزیجات ۳ دقیقه دیگر بپزند تا آناناس شروع به کاراملی شدن کند.

۵. حالا ادویه ها را روی سبزیجات بریزید و یک دقیقه حرارت دهید. مخلوط سس سویا را اضافه کنید و مرغ را دوباره در ماهیتابه بریزید. خوب هم بزنید. به سرخ کردن ادامه دهید تا آب آن کاهش یابد. پس از سه دقیقه لوبیا سیاه کنسروی را اضافه کنید و سپس از روی حرارت بردارید. جعفری یا گشنیز خرد شده را اضافه کنید. می توانید مرغ سرخ شده را با پلو سرو کنید.