یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

خورش «سیب آلو» یادگار سفره‌ های اصیل ایرانی


خورش «سیب آلو» یادگار سفره‌ های اصیل ایرانی

پاییز قبل از اینکه از راه برسد، سیب‌های کال درختی را هدیه می‌دهد و این سیب‌ها جان می‌دهند برای یک خورش جانانه پاییزی. خورش سیب آلو یکی از خورش‌های اصیل ایرانی است .

پاییز قبل از اینکه از راه برسد، سیب‌های کال درختی را هدیه می‌دهد و این سیب‌ها جان می‌دهند برای یک خورش جانانه پاییزی. خورش سیب آلو یکی از خورش‌های اصیل ایرانی است که مادربزرگ‌ها در این فصل که هنوز تابستان تمام نشده و پاییز هم از راه نرسیده آن را درست می‌کردند.

پس اگر می‌خواهید خاطره‌ای را از سفره خانه پدری و خوردن یک ناهار خوشمزه دورهمی آن هم در روز جمعه زنده کنید، دست به کار شده و تهیه یک خورش سیب آلو را با ما همراه باشید.

طرز تهیه:

پیاز را ریز خرد کرده و در روغن تفت دهید و کمی به آن زردچوبه بزنید و سپس گوشت‌های تکه شده را با آن تفت دهید. لپه‌ها را که از قبل خیس کرده بودید به آن اضافه کرده و در رب گوجه فرنگی بغلتانید و کمی آب جوشیده بریزید و بگذارید تا خوب لپه و گوشت بپزد.

سپس سیب‌هایتان را نیز خرد کنید و به همراه آلو‌ها به خورش در حال پخت اضافه کنید. کمی که از پخت کامل خورش اطمینان پیدا کردید شکر و آبلیمو و زعفران آب کرده را اضافه کنید و بگذارید روی شعله ملایم تا خورش جابیفتد. بعد از مدتی خورش شما آماده سرو می‌شود آن را در ظرف مورد نظر خود ریخته و به همراه برنجی که از قبل طبخ کرده‌اید سرو نمایید.

به یاد داشته باشید که اگر از آلوی بخارایی برای خورش استفاده می‌کنید، حتماً یکی دو ساعت آنها را بخیسانید و بعد به خورش اضافه کنید.