سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا
دسر کدوحلوایی
مواد لازم برای هشت نفر
کیک یخ زده و خرد شده
۴۵۰ گرم سس تمشک
یک فنجان خامه
۴۲۵ گرم پوره کدوحلوایی
دو قاشق غذاخوری شکر
یک فنجان شیر
دارچین و زنجبیل از هر کدام یک قاشق چایخوری
پودر پودینگ وانیلی به اندازه چهار نفر
دو تا چهار قاشق غذاخوری آب پرتقال
یک سوم فنجان مارمالاد پرتقال
نصف قاشق چایخوری وانیل
نصف فنجان گردو خرد شده
زمان تهیه:
دو ساعت و نیم
طرز تهیه
ابتدا کیک ها را به هشت قسمت تقسیم کرده و در ظرف بریزید. سپس آب پرتقال را به آنها اضافه کنید. در یک کاسه کوچک سس تمشک و مارمالاد پرتقال را مخلوط کرده و روی کیک ها بریزید. در کاسه بزرگ دیگری کدوحلوایی، پودر پودینگ، شیر، پودر دارچین و پودر زنجبیل را با هم مخلوط کرده و روی کیک ها اضافه کنید. در ظرف دیگری خامه، شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده و روی کدوحلوایی بریزید. در ظرف ها را گذاشته و آنها را به مدت دو الی پنج ساعت در یخچال قرار داده و پس از پاشیدن گردو خردشده میل کنید.
فرشته علیزاده
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رافائل گروسی رهبر انقلاب حج کردستان عراق نیچروان بارزانی مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان انتخابات دولت حسین امیرعبداللهیان دولت سیزدهم
تهران شهرداری تهران حجاب هواشناسی قوه قضاییه آموزش و پرورش قتل پلیس وزارت بهداشت سازمان هواشناسی شهرداری باران
بورس ایران خودرو خودرو قیمت دلار بانک مرکزی قیمت طلا قیمت خودرو بازار خودرو دلار مسکن حقوق بازنشستگان قیمت
زنان فضای مجازی سریال افعی تهران تئاتر مسعود اسکویی محمدعلی علومی تلویزیون نمایشگاه کتاب دفاع مقدس صدا و سیما سینمای ایران سریال
مغز دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان گوشی هوشمند
اسرائیل رژیم صهیونیستی حماس غزه فلسطین جنگ غزه آمریکا روسیه اوکراین رفح طوفان الاقصی نوار غزه
پرسپولیس فوتبال لیگ برتر نساجی ذوب آهن لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران بازی جواد نکونام استقلال سپاهان رئال مادرید
هوش مصنوعی اپل سامسونگ آیفون باتری گوگل مایکروسافت تلفن همراه ماهواره اندروید
رژیم غذایی بیمه زیبایی چای ویتامین کاهش وزن دندانپزشکی فشار خون