سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

دسر کدوحلوایی


دسر کدوحلوایی

● مواد لازم برای هشت نفر
▪ کیک یخ زده و خرد شده
▪ ۴۵۰ گرم سس تمشک
▪ یک فنجان خامه
▪ ۴۲۵ گرم پوره کدوحلوایی
▪ دو قاشق غذاخوری شکر
▪ یک فنجان شیر
▪ دارچین و زنجبیل از هر کدام یک قاشق …

مواد لازم برای هشت نفر

کیک یخ زده و خرد شده

۴۵۰ گرم سس تمشک

یک فنجان خامه

۴۲۵ گرم پوره کدوحلوایی

دو قاشق غذاخوری شکر

یک فنجان شیر

دارچین و زنجبیل از هر کدام یک قاشق چایخوری

پودر پودینگ وانیلی به اندازه چهار نفر

دو تا چهار قاشق غذاخوری آب پرتقال

یک سوم فنجان مارمالاد پرتقال

نصف قاشق چایخوری وانیل

نصف فنجان گردو خرد شده

زمان تهیه:

دو ساعت و نیم

طرز تهیه

ابتدا کیک ها را به هشت قسمت تقسیم کرده و در ظرف بریزید. سپس آب پرتقال را به آنها اضافه کنید. در یک کاسه کوچک سس تمشک و مارمالاد پرتقال را مخلوط کرده و روی کیک ها بریزید. در کاسه بزرگ دیگری کدوحلوایی، پودر پودینگ، شیر، پودر دارچین و پودر زنجبیل را با هم مخلوط کرده و روی کیک ها اضافه کنید. در ظرف دیگری خامه، شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده و روی کدوحلوایی بریزید. در ظرف ها را گذاشته و آنها را به مدت دو الی پنج ساعت در یخچال قرار داده و پس از پاشیدن گردو خردشده میل کنید.

فرشته علیزاده