یکشنبه, ۲۳ دی, ۱۴۰۳ / 12 January, 2025
دلایلی اشتباه برای شروع زندگی مشترک
حتی اگر همه جوانب کار را در نظر بگیرید، باز هم نمیتوانید بگویید که انتخاب شما، صددرصد به یک ازدواج موفق ختم میشود، حتی اگر در شرایط فعلی، همهچیز طبق مراد شما پیش برود، نمیتوانید انکار کنید که زندگی در آینده هزار چرخ میزند و چرخهایش میتواند آدمها را تغییر دهد. با وجود این، نشانههایی وجود دارند که میتوانند شما را به یک زندگی شکستخورده نزدیکتر کنند و شانس موفقیتتان را بارها و بارها پایین بیاورند؛ نشانههایی که باخبر بودن از آنها، میتواند چند پله شما را به یک ازدواج موفق نزدیکتر کند.
● درد مشترک کافی نیست
گاهی یک درد مشترک یا حتی هدف مشترک، اصلیترین دلیل شما برای ازدواج با یک فرد تلقی میشود. چنین دلیلی همیشه برای شما دردسر درست نمیکند اما اگر با گذشت زمان، بهانههای منطقیتری جای آن را نگیرد، میتواند ازدواج شما را با شکست روبهرو کند. گرچه این مشترکات در ابتدا رابطه شما را مجذوب خود میکند اما باید بدانید که برای خوشبخت شدن، به دلایل دیگری هم نیاز دارید.
اگر هر دوی شما عضو یک گروه ورزشی یا تحصیلی هستید و به همین دلیل وقت زیادی را با هم میگذرانید و دغدغههایتان در این حوزه مشترک است، گمان نکنید که عاشق هم هستید. اگر این موضوع را کنار بگذارید، دیگر دلیل زیادی برای بودن باهم نمیتوانید پیدا کنید. شما هیجان همراهبودن و حضور در کنار هم را با عشق اشتباه میگیرید و همین تصور به انتخابی نادرست منجر میشود.
اگر هم دلیل انتخابتان مشکلی است که در زندگی هر دوی شما وجود دارد و آزارتان میدهد، باز هم بهتر است کمی درنگ کنید. ممکن است روزی این مشکلات از میان برداشته شود و شما دیگر دلیلی برای همدردی با هم نداشته باشید. همراه شدن بهدلیل نارضایتی از خانواده یا شکستهای تحصیلی و اقتصادی، میتواند از نمونههای این انتخاب اشتباه باشد.
● عکس قبلی را انتخاب نکنید
آدمهایی که یک شکست عاطفی را تجربه کردهاند، بیشتر در معرض این خطا هستند. آنها چه یک نامزدی شکستخورده را در کارنامه داشته باشند و چه بهدلیل طلاق از همسرشان دچار این بحران شده باشند، در معرض انتخاب نادرست قرار دارند. انگار عادت ما آدمهاست که وقتی ارتباطمان را با فردی به هم میزنیم، خصوصیات منفیاش را درنظرمان فهرست میکنیم و بعد به دنبال کسی میگردیم که هر خصوصیتی در وجودش باشد، جز ویژگیهای شریک قبلی زندگیمان.
اگر بیپول بوده بهدنبال فردی میگردیم که تمام زندگیاش را کار و فکر پول درگیر خود کرده باشد و اگر مهربان و گرم بوده، بهدنبال فردی مغرور و سرد میگردیم. اگر کم سن و سال بوده، تلاش میکنیم دفعه بعد فردی را انتخاب کنیم که اختلاف سنیاش با ما بالا باشد و اگر تحصیلکرده بوده، به دنبال فردی میگردیم که به این مسائل زیاد اهمیت ندهد.
گاهی فکر میکنید شرایط خانوادگی و محل زندگی عشق سابق شما باعث شکست شده است. در این شرایط ممکن است فاصله گرفتن از آن شرایط به هدف اصلیتان تبدیل شود. ازدواج تلگرافی با آدمهایی که شناخت زیادی از آنها ندارید و انتخاب فردی از خانوادهای که با خانواده عشق قبلیتان زمین تا آسمان فرق میکند، میتواند از نمونههای این اشتباه باشد.
● ترس از تنها ماندن
از یک سن که بگذرد، بحران شروع میشود. مرد و زن هم ندارد. ترس از تنها ماندن و اینکه از بین میلیاردها آدم روی زمین هیچکس عاشقمان نباشد، رهایمان نمیکند. این ترس طبیعی، یکی از موضوعات دیگری است که میتواند شما را به دامان یک انتخاب اشتباه بیندازد و برایتان پشیمانی به همراه بیاورد. در این مورد شما ممکن است نتوانید تصمیم درست را بگیرید و با یکی از این دو اشتباه رایج روبهرو شوید.
بهدلیل ترس از تنهایی و نگاه سنگین اجتماع، نخستین گزینهای که پیش رویتان قرار میگیرد را قبول میکنید و تنها میخواهید از مجردی طولانیمدت راحت شوید و مسئولیت زندگیتان را خودتان بر عهده بگیرید. چشمهایتان در این زمان بسته میشود و فاصلهها و اختلافاتی که وجود دارد را نمیبینید و با پیدا کردن کوچکترین مشابهات، خودتان را قانع میکنید که انتخابتان درست است.
به یاد فرصتهایی که پیش از این از دست دادهاید میافتید و بهخودتان میگویید «اینقدر صبر نکردهام که به اینجا برسم!» و با این شعار، از همیشه کمالگراتر میشوید و به فرصتهای مناسبی که پیش رویتان قرار دارد، حتی فکر هم نمیکنید. شما دنبال یک انتخاب آرمانی هستید و دلتان میخواهد با چنین انتخابی، مشتی به دهان همه کسانی بکوبید که پیش از این شما را بهدلیل تنهاییتان سرزنش میکردند.
● راحت شدن از شر دیگران
نامزد سابقتان رهایتان نمیکند یا سیل خواستگاران نمیگذارد آرامش داشته باشید؟ احتمالا در این شرایط فکر میکنید چاره کار شما ازدواج کردن و متعهد شدن است و برای راحت شدن از شر دیگری، تلاش میکنید زود به جمعبندی برسید و به نزدیکترین گزینه ممکن پاسخ مثبت دهید. برایتان مهم نیست که از نظر روانی توانایی تشکیل زندگی را دارید یا نه؛ تنها چیزی که به آن فکر میکنید خلاص شدن از این بحران است.
یا احتمال دارد با این ازدواج، بخواهید خود را از فشارهای خانواده رها کرده و آمدن خواستگارها به خانهتان را متوقف کنید اما این تصمیم عجولانه و حسابنشده، میتواند فرصتهای مناسبتر را از شما دور ساخته و مجبورتان کند با فردی که هنوز به اندازه کافی با او آشنا نیستید و دلتان را به او ندادهاید، زیر یک سقف زندگی کنید؛ انتخابی که با دور شدن از این بحرانها و بیشتر فکر کردن به آن، ممکن است برایتان مسئلهساز شود.
یا شاید فکر کنید با چنین انتخابی، دل نامزد بیمهر سابقتان را میسوزانید و به او میگویید که محتاجش نیستید و گزینههای دیگری برای انتخاب دارید. احتمالا در این شرایط میخواهید ثابت کنید که همهچیز میانتان تمام شده و شما برنده این بازی هستید و زودتر برای ساختن زندگیتان به نتیجه رسیدهاید اما فراموش نکنید که روزهای لجبازی میگذرد و این شمایید که باید عمرتان را با این انتخاب تازه بگذرانید.
● لجبازی با خانواده
گاهی مشکلات خانوادگی، شما را به سمت عاشق شدن هل میدهد. پشتکردن به معیارها و خواستههای خانواده یا پیدا کردن یک پایگاه عاطفی امن، میتواند حتی ناخودآگاه شما را به سمت عشق هدایت کند. در چنین مواردی شما معمولا برعکس آن فردی که خانوادهتان منتظر دیدنش هست را برای ازدواج انتخاب میکنید. چنین انتخابی بیشتر احتمال شکست دارد؛ پس خوب به این مثالها توجه کنید.
دهانکجی به آرزوهای دیرینه خانواده، ممکن است حس انتقامجویی شما را ارضا کند؛ برای مثال اگر والدینتان همیشه آرزو داشتهاند که با یک فرد تحصیلکرده ازدواج کنید اما انتخاب شما، فردی پولدار با تحصیلات پایین است که هیچ شباهتی به رؤیای آنها ندارد، تنها هدف شما - چه خودآگاه باشد و چه ناخودآگاه- انتخاب برخلاف جریان آب است و دیگر به چیزی فکر نمیکنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست