شنبه, ۱۶ تیر, ۱۴۰۳ / 6 July, 2024
مجله ویستا
بورانی بادمجان
![بورانی بادمجان](/web/imgs/16/11/mpukf1.jpeg)
موادلازم:
بادمجان سرخ شده ده عدد
آب گوجهفرنگی یک لیوان
سیر سه حبه (سه پر)
پیاز سرخ شده دوقاشق غذاخوری
روغن مایع دوقاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
سیر را خرد کرده ودر روغن سرخ میکنیم تا کمی طلایی شود. پیازسرخ شده را به آن اضافه کرده و نمک و زردچوبه و فلفل میزنیم و بادمجانهای سرخ شده را در ظرف میچینیم و روی آن آب گوجهفرنگی میریزیم و نصف لیوان هم آب اضافه میکنیم و با حرارت ملایم میگذاریم بادمجانها کاملن پخته شود وآب آن خشک شود.
بعد از پختن بادمجانها آنها را در داخل ظرف له میکنیم بطوری که بادمجان و آب گوجه فرنگی کاملن مخلوط شود.
این غذا بسیار سریع و راحت آماده میشود و خیلی خوشمزه است. به جای آب گوجه فرنگی میتوانید گوجهفرنگیها را بصورت حلقهحلقه روی بادمجانها بچینید و در انتها بعد از پختن همراه بادمجانها له کنید. اگر گوجهفرنگی هم در دسترس نبود از یک قاشق رب گوجهفرنگی استفاده کنید.
انتخابات ریاست جمهوری 1403 انتخابات ریاست جمهوری انتخابات مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ ایران ستاد انتخابات کشور پزشکیان جلیلی سیاست
هواشناسی تهران قوه قضاییه پلیس شهرداری تهران اربعین گرما قتل تب دنگی سازمان هواشناسی
خودرو دلار قیمت دلار حقوق بازنشستگان قیمت طلا قیمت خودرو دولت سیزدهم بازنشستگان بانک مرکزی مسکن قیمت سکه بازار خودرو
ماه محرم بهاره رهنما هنرمندان ازدواج محرم تلویزیون الناز شاکردوست بازیگر سینما سینمای ایران
آیفون
اسرائیل جو بایدن انگلیس فلسطین جنگ غزه روسیه رژیم صهیونیستی غزه آمریکا دونالد ترامپ سازمان همکاری شانگهای ولادیمیر پوتین
یورو 2024 فوتبال تیم ملی اسپانیا پرسپولیس استقلال تیم ملی آلمان علیرضا بیرانوند باشگاه پرسپولیس ترکیه کریستیانو رونالدو سپاهان لیگ برتر
هوش مصنوعی سامسونگ ایلان ماسک پهپاد گوگل هواپیما نمایشگاه الکامپ
فشار خون سرطان خواب کاهش وزن دیابت