جمعه, ۸ تیر, ۱۴۰۳ / 28 June, 2024
مجله ویستا

قارچ شکم پر


قارچ شکم پر

قارچ بخورید تا قلبتان بهتر بزند!
تا به امروز می‌دانستید کدامیک از انواع ویتامین‌ها می‌تواند برای قلب شما مفید باشد؟ ویتامین‌های B۱ و B۶ از جمله آنها هستند. با این وصف خبر خوش این است که شما به راحتی می‌توانید این دو ویتامین را در قارچ پیدا کنید.

مواد لازم:

قارچ درشت ۲۰۰ گرم

گرد نان ۵۰ گرم

پنیر موتزارلا ۷۵ گرم

جعفری ساطوری ۳ قاشق غذاخوری

روغن مایع: ۳قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

روش تهیه:

۱) ساقه قارچ ها را جدا کنید. با یک قاشق چایخوری و با احتیاط داخل قارچ ها را بتراشید.

۲) ساقه قارچ ها را ساطوری کرده و با سایر مواد در یک کاسه مخلوط کنید. قارچ هارا در سینی فر چیده و آنقدر در طبقه فر کریل کنید تا پنیر برشته شود. به تنهایی یا با نان سیر سرو کنید.

نکته:

ساده تر از ترکیب نان خشک خرد شده، جعفری ساطوری، را با هم پر کرده و داخل کلاهک قارچ بریزید، تا ببینید چه فینگر فود مطبوعی خواهید داشت. تماممزه این پیش غذا، به نام و پنیر داخل آن است که بهتر است کیفیت خوبی داشته باشد.

خرده نان در این قارچ شکم پر نقش مهمی را ایفا می کند. بخش مهمی از زیبایی آن و البته خوشمزگی آن به حضور جناب خرده نان مربوط می شود. بهتر است از خرده نان باگت استفاده کنید.