دوشنبه, ۲۴ دی, ۱۴۰۳ / 13 January, 2025
مجله ویستا

کاپ کیک سیب


کاپ کیک سیب

● مواد لازم برای داخل کاپ کیک:
▪ سیب: ۳ عدد
▪ شکر : ۱/۴ لیوان
▪ دارچین: ۲ قاشق مرباخوری
● مواد لازم برای خمیر کاپ کیک:
▪ آرد: ۲ و ۳/۴ لیوان
▪ بیکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری
▪ نمک: کمی
▪ کره ذوب …

مواد لازم برای داخل کاپ کیک:

سیب:

۳ عدد

شکر :

۱/۴ لیوان

دارچین:

۲ قاشق مرباخوری

مواد لازم برای خمیر کاپ کیک:

آرد:

۲ و ۳/۴ لیوان

بیکینگ پودر:

یک قاشق غذاخوری

نمک:

کمی

کره ذوب شده در حرارت اتاق:

۱۰۰ گرم

شکر:

۲ لیوان

شیر:

۱/۴ لیوان

وانیل:

۲ قاشق چایخوری

تخم مرغ:

۴ عدد

مغز گردو ریز شده:

۱/۲ لیوان

روغن:

۱/۴ لیوان

طرز تهیه:

ابتدا سیب ها را پوست کنده به قطعات کوچک مربعی شکل خرد کنید. سپس با شکر و دارچین مخلوط کنید. مخلوط سیب و دارچین و شکر را در ماهیتابه ریخته روی حرارت ملایم کمی تفت دهید. مواد را کنار بگذارید. فر را گرم کرده سپس کاغذ های مخصوص کاپ کیک را در قالب مخصوص کاپ کیک بچینید. تمام مواد خشک لازم برای خمیر را با هم مخلوط کرده کنار بگذارید. در ظرفی جداگانه کره،روغن،شکر،شیر و وانیل را با همزن دستی خوب بزنید. تخم مرغ ها را به ترتیب به مواد اضافه کرده هم بزنید. آرد را با بیکینگ پودر و کمی نمک مخلوط کرده کم کم به مواد اضافه کرده و مواد را با همزن دستی هم بزنید; سپس مغز گردوی ریز شده را به مواد اضافه کرده هم بزنید. مقدار کمی از مواد را در قالب کاپ کیک ریخته سپس روی آن کمی از مخلوط سیب و دارچین و شکر بریزید، سپس کمی از مواد برداشته روی مخلوط سیب و دارچین بریزید. مقدار کمی از مخلوط سیب و دارچین روی کیک ها بگذارید. قالب را به مدت ۲۰ دقیقه در فری که از قبل گرم کرده اید بگذارید تا کیک با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد بپزد.