پنجشنبه, ۲۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 13 February, 2025
مجله ویستا
شیربرنج لیمو و بادام
![شیربرنج لیمو و بادام](/web/imgs/16/11/mrw1g1.jpeg)
مواد لازم:
شیر پرچرب:
۴ پیمانه
برنج نیمه:
نصف پیمانه
شکر:
نصف پیمانه
نمک:
یک هشتم قاشق مرباخوری
آب لیمو ترش تازه:
نصف پیمانه
پوست ۳عدد لیمو
خامه:
نصف پیمانه
بادام برش زده و تفت داده
وانیل:
کمی
طرز تهیه:
شیر، برنج، شکر، نمک و وانیل را به جوش بیاورید، در حالی که مرتبط هم می زنید، حرارت را کم کنید و گهگاهی هم بزنید تا برنج نرم شود. در ظرف دیگری، آب لیمو و پوست لیمو را باهم مخلوط کنید و به برنج در حال پخت اضافه کنید و بگذارید روند پخت ۱۰دقیقه ادامه پیدا کند. در این مرحله، خامه را به مواد اضافه کنید، مواد کمی رقیق خواهد بود اما با سردشدن غلیظ می شود. شیربرنج را درظرف مناسب بریزید و پس از خنک شدن در یخچال قرار دهید. قبل از سرو، با بادام تزئین شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست