چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
نمک و خطر ابتلا به سرطان معده
خوردن مداوم غذاهای شور ممکن است خطر ابتلا به سرطان معده را دو برابر کند.تحقیقات درباره عادات غذایی, آشامیدنی و سیگار کشیدن که طی ۱۱ سال روی ۴۰ هزار نفر در ژاپن انجام شد, باعث شده است که شرکتهای تولید کننده مواد غذایی در انگلستان به شدت از مقدار نمک غذاهای خود کم کنند. مطالعات بیشتری درباره خطر نمک در مورد افزایش فشار خون, بیماری قلبی یا سکته مغذی در جریان است. در ژاپن مصرف غذاهای شور و دودی بسیار رایج است. مصرف کم نمک هم خطرناک است. اما افزایش سرطان مربوط به کسانی است که روزی ۱۲ تا ۱۵ گرم نمک میخورند. سرطان معده چهارمین سرطان رایج در جهان است اما دومین سرطان کشنده در ژاپن است که هر سال ۷۷۶ هزار ژاپنی را میکشد. در انگلستان این سرطان ششمین سرطان کشنده است و سالی ۱۰ هزار نفر را میکشد و فقط ۱۱ تا ۱۲ درصد آنان تا مدتی از خطر آن میرهند. پنجاه سال پیش این سرطان بزرگترین سرطان کشنده انگلستان بود که متعادلتر شدن در حجم غذایی و بهبود بهداشت را عامل این کاهش میدانند. علاوه بر مصرف نمک مطالعات نشان میدهد که کشیدن سیگار و مصرف کم میوه و سبزیجات خطر سرطان معده را مخصوصا در مردان افزایش میدهد.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
روز معلم ایران معلمان رهبر انقلاب نیکا شاکرمی دولت مجلس شورای اسلامی مجلس دولت سیزدهم خلیج فارس شورای نگهبان شهید مطهری
تهران شهرداری تهران هواشناسی معلم سیل پلیس آموزش و پرورش قوه قضاییه بارش باران سلامت سازمان هواشناسی دستگیری
قیمت دلار خودرو قیمت خودرو دلار ایران خودرو حقوق بازنشستگان قیمت طلا سایپا بانک مرکزی بازار خودرو تورم کارگران
فضای مجازی تلویزیون رادیو سریال سینما دفاع مقدس سینمای ایران موسیقی فیلم تئاتر نون خ رسانه ملی
دانش بنیان
اسرائیل غزه آمریکا فلسطین جنگ غزه چین رژیم صهیونیستی حماس نوار غزه روسیه عربستان یمن
استقلال فوتبال پرسپولیس رئال مادرید بایرن مونیخ لیگ قهرمانان اروپا تراکتور سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر بازی باشگاه پرسپولیس
وزیر ارتباطات پهپاد تبلیغات اپل ناسا نخبگان گوگل ویروس
کبد چرب خواب میوه دیابت کاهش وزن ویتامین بیماری قلبی مسمومیت قهوه طول عمر بیماری