چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

سوپ‌ اسفناج‌ و خامه‌


سوپ‌ اسفناج‌ و خامه‌

● مواد لازم‌:
▪ اسفناج‌ تازه‌: ۵۰۰ گرم‌
▪ آب‌ نمک‌ رقیق‌: ۵ لیوان‌
▪ پیاز خرد شده‌ یا چرخ‌ شده‌: ۲ عدد
▪ کره‌: ۲۵ گرم‌ (دو قاشق‌ چایخوری‌)
▪ آرد سبوس‌ دار: ۳ قاشق‌ غذا خوری‌
▪ خامه‌ سفت‌: …

مواد لازم‌:

اسفناج‌ تازه‌:

۵۰۰ گرم‌

آب‌ نمک‌ رقیق‌:

۵ لیوان‌

پیاز خرد شده‌ یا چرخ‌ شده‌:

۲ عدد

کره‌:

۲۵ گرم‌ (دو قاشق‌ چایخوری‌)

آرد سبوس‌ دار:

۳ قاشق‌ غذا خوری‌

خامه‌ سفت‌:

۲۵۰ میلی‌ لیتر (۶ فنجان‌)

فلفل‌ سیاه‌:

به‌ میزان‌ کافی‌

تخم‌ مرغ‌ آب‌ پز حلقه‌ شده‌:

۲ عدد

گوشت‌ قرمز خلال‌ شده‌:

۲ تکه‌ کوچک‌

طرز تهیه‌:

ـ برگ‌ های‌ اسفناج‌ را کاملا پاک‌ کرده‌ وساقه‌های‌ اضافی‌ آن‌ را جدا کنید. آب‌ نمک‌ رقیق‌را بجوشانید و اسفناج‌ را در آن‌ بریزید و اجازه‌دهید ۶ تا ۵ دقیقه‌ بجوشد. اسفناج‌ را بیرون‌بیاورید و آب‌ اضافی‌ آن‌ را بگیرید.

ـ اسفناج‌ها را با چرخ‌ گوشت‌ یا مخلوط کن‌ کاملاچرخ‌ کنید، سپس‌ پیازهای‌ خرد شده‌ را در کره‌تفت‌ دهید تا زمانی‌ که‌ پیازها طلایی‌ شود، آن‌

ـ گاه‌ آن‌ را از روی‌ حرارت‌ برداشته‌ و آرد راروی‌ آن‌ بپاشید.

ـ مجددا آن‌ را روی‌ حرارت‌ بگذارید و حدود ۱تا ۲ دقیقه‌ آن‌ را کاملا هم‌ بزنید تا آرد پخته‌ شود

ـ آب‌ اسفناج‌ها را گرفته‌ بودید به‌ آن‌ اضافه‌ کنیدو کاملا هم‌ بزنید تا تبدیل‌ به‌ سوپ‌ یک‌ دست‌ شود،مجددا آن‌ را روی‌ حرارت‌ برگردانید و بجوشانیدتا زمانی‌ که‌ به‌ جوش‌ آید صبر کنید. سپس‌ پوره‌اسفناج‌ چرخ‌ شده‌ و خامه‌ را به‌ آن‌ اضافه‌ کنید وپس‌ از آن‌ ادویه‌ را اضافه‌ کنید و کمی‌ حرارت‌دهید. سوپ‌ را در کاسه‌ ریخته‌ وروی‌ آن‌ را با فلفل‌اضافه‌، تخم‌ مرغ‌ حلقه‌ شده‌ و تکه‌های‌ گوشت‌تزیین‌ کنید.



همچنین مشاهده کنید