شنبه, ۲۲ دی, ۱۴۰۳ / 11 January, 2025
برترین سایت های دنیا را بشناسید
بسیاری از علاقهمندان به فناوری اطلاعات و ارتباطات، وبلاگ Webware را میشناسند. این وبلاگ محبوب هر ساله رایگیری را برای انتخاب ۱۰۰ سرویس برتر انجام میدهد. امسال نیز بین ۲۵ فوریه تا ۳۱ ماه مارس، بیش از ۹/۱ میلیون نفر به این وبلاگ مراجعه کرده و به سایتهای منتخبشان رای دادند. نتیجه این رایگیری به این شرح است: (اما ما سعی کردهایم در این نوشتار آن دسته از سایتها را معرفی کنیم که حداقل در کشورمان و میان عموم مردم شناخته شده باشند.) در دنیای سرویسدهندگان وبلاگ، سرویس بلاگر گوی رقبت را از وردپرس ربوده است و در مرورگرها نیز فایرفاکس همچنان در رتبه اول قرار دارد. فایرفاکس را بسیاری از کاربران ایرانی میشناسند و حتی انتخاب اول آنهاست. قابلیتهای فراوانی دارد و از همه مهمتر اینکه بهصورت رایگان به کاربران عرضه میشود. این مرورگر چندمنظوره با اینکه محبوب خاص است ولی در عام، بیشترین استفاده از اینترنت اکسپلورر مایکروسافت صورت میگیرد. ولی فایرفاکس یک تفاوت بسیار بزرگ با IE دارد، این روباه آتشین، متن باز (Open-Source) است. به همین خاطر محبوبیتش بیش از IE است؛ مرورگری که تمامی مشکلاتش را با کاربران در میان میگذارد و حتی کاربران میتوانند خودشان باگها و نقاط ضعف آن را مشخص کرده و به تصحیح آنها بپردازند. سال ۲۰۰۸ سال فایرفاکس۳ بود. بسیاری از نقاط ضعف آن گرفته شد تا این مرورگر محبوب با سرعت و قدرت بیشتری به کاربران خود کمک کند. علاوه بر این، یک سامانه ضدویروس داخلی نیز به آن افزوده شد تا کاربران با خیالی آسوده به جستوجوهای خود بپردازند. به هر حال مرورگرهای اینترنتی، اولین دروازههای ورودی به دنیای مجازی هستند و بهدلیل همین اهمیتشان، ازپرکاربرترینهای دنیا هستند. در میان سایتهای تجاری نیز باید گفت در این گروه رتبه اول را سایت آمازون کسب کرد تا قدرت بیچون و چرای خود و فاصله محبوبیتش را به رخ دیگر رقبایش بکشد. این سایت که یکی از اولین خردهفروشهای آنلاین دنیاست کار خود را با فروش کتاب آغاز کرد و هماکنون در سبد محصولات فروشش تقریبا تمامی کالاها دیده میشود. مشتریان آمازون علاوه بر خرید محصول میتوانند در هر لحظه از جدیدترین کالاها، کتابها، آهنگها و... ارائه شده توسط شرکتها مطلع شوند و انتخاب صحیحی در خرید داشته باشند.
وقتی صحبت از سایتهای معرفی نرمافزار به میان آید بسیاری منتظر شنیدن نام سایتهای مایکروسافت هستند ولی بر طبق این نظرسنجی باید گفت اشتباه نکنید چرا که پرفروش با محبوبترین متفاوت است. در این گروه.Mac اپل در صدر جدول قرار دارد. این سرویس شرکت اپل بهترین درگاه ورودی و استفاده مشتریان اپل است که به مشتریان در ارائه خدمات و معرفی نرمافزارهای به روز شده کمک شایانی میکند. کاربران در این گروه پس از ثبتنام، یک فضای ۱۰ گیگابایتی را در اختیار میگیرند و حتی یک پست الکترونیکی هم به آنها داده میشود. کاربران.Mac میتوانند در فورومهای مشخص به بحث و تبادلنظر در مورد انواع نرمافزارها و حتی دستگاههای ارائه شده توسط اپل بپردازند و حتی بسیاری از فایلها را با یکدیگر به اشتراک بگذارند.
اما در دنیای جستوجوگرها باید گفت یکی از عجیبترین نظرسنجیها را در این گروه مشاهده میکنیم. احتمال اینکه رتبه یک به گوگل تخصیص بگیرد بسیار بالا بود ولی در نهایت سایت Answers، بهترین شناخته شد. اگر میخواهید در مورد چیزی بیشتر بدانید حتما یک سری به سایت Answers بزنید و موضوع خود را در آن هم یک بار جستوجو کنید. مانند یک دایرهالمعارف هر سوالی را از آن بپرسید نهتنها از یک منبع بلکه با در اختیار داشتن ارتباط با تقریبا تمامی سایتهای دنیا، جوابهای گوناگون و بسیار کاملی را به شما میدهد. جالب اینکه مانند بریتانیکا و ویکیپدیا این سرویس اطلاعاتی موضوع را بهصورت کامل بررسی میکند و حتی نسبت به دیکته کلمات نیز حساس و طرز تلفظ موضوع را هم نشان میدهد. رتبهبندی در خصوص سایتهای اجتماعی و معاشرتی نیز به این شرح است، در این گروه کاربران ایرانی احتمالا بیشتر از مای اسپیس استفاده میکنند ولی رتبه یک متعلق به بیبو (Bebo) است. بیبو تنها نمونهای از سایتی مانند مای اسپیس نیست بلکه یکی از بزرگترین و سریعترین رشد کاربری را در میان سایتهای اینترنتی داشته است که در نوع خود بینظیر بود. در بیبو هر کاربری میتواند پروفایل مخصوص خود را داشته باشد، علاقهمندیهایش را دستهبندی و به دیگر کاربران معرفی کند تا درصورت تفاهم به بحث و گفتوگو در مورد آنها بپردازد و حتی فعالیتها، عکسها و فیلمهایشان را نیز با دیگران به اشتراک بگذارند.
اگر میخواهید از محبوبیت این سایت بیشتر بدانید همین بس که در سال ۲۰۰۶ در صدر جدول پرکلیکترینها در گوگل بوده است. امسال نیز به همین خاطر امریکن آنلاین پیشنهاد خرید ۸۵۰ میلیون دلاریش را به بیبو داد تا با در دست گرفتن این سایت محبوب عرصه جدیدی از تبلیغات اینترنتی را در اختیار بگیرد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست