دوشنبه, ۲۸ خرداد, ۱۴۰۳ / 17 June, 2024
مجله ویستا

شیرینی رولت سوئیسی


شیرینی رولت سوئیسی

سوئیسی ها یک نوع شیرینی رولت مخصوص به خود دارند که در ظاهر شبیه همین رولت خودمان است اما موادش کمی متفاوت است. مثلا درون موادش از پنیر استفاده می کنند.

سوئیسی ها یک نوع شیرینی رولت مخصوص به خود دارند که در ظاهر شبیه همین رولت خودمان است اما موادش کمی متفاوت است. مثلا درون موادش از پنیر استفاده می کنند.

مواد اولیه :

آرد ۳/۴ پیمانه

شکر ۱/۲ پیمانه

تخم مرغ ۵ عدد

پنیرخامه ای ۲۰۰ گرم

خامه (فرم گرفته) ۲۰۰ گرم

پودر قند ۱/۲ پیمانه

بکینگ پودر ۱/۳ ق چ

وانیل ۱/۲ ق چ

۱- ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کنید سپس زرده های تخم مرغ، شکر و وانیل را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.

۲- آرد، بکینگ پودر و نمک را مخلوط و الک کنید و کم کم به زرده ها اضافه نمایید ، سفیده های تخم مرغ را در ظرفی جداگانه بریزید و با همزن بزنید تا حالت خامه ای پیدا کند و وقتی ظرف را بر میگردانید نریزد ( دقت کنید که زیاده از حد سفیده را نزنید تا پف خود را از دست ندهد).

۳- با استفاده از کاردک کم کم سفیده را به مواد دیگر اضافه کنید ، بسیار آرام ، سبک و بصورت دورانی و در یک جهت هم بزنید ( باید به صورتی هم بزنید که پف سفیده ها نخوابد و بافت ترد ان باقی بماند).

۴- ته سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و مایه شیرینی را روی ان خوب پخش کنید ، سطح مواد را صاف کنید سپس سینی را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه قرار دهید تا روی رولت طلایی شود، پس از پخت رولت را از فر خارج کنید و به همان صورت داغ و با کمک کاغذ لوله کنید و کناری قرار دهید تا کمی خنک شود.

۵- پنیر خامه ای، خامه و پودر قند را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا خوب مخلوط و یکدست شود، رولت را که خنک شده است به آرامی باز کنید و تمام سطح رولت را به خامه آغشته کنید، دوباره رولت را رول کنید و چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد و سفت شود سپس با پودر قند، خامه، شکلات اب شده و … تزیین کنید و برش بزنید و سرو کنید.

نکته:

میتوانید از میوه های پوره شده نیز داخل خامه این رولت استفاده کنید.