جمعه, ۲۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 14 February, 2025
مجله ویستا

آلو به جذب آهن کمک می کند


آلو به جذب آهن کمک می کند

آلو متعلق به خانواده هلو و گیلاس است و سرشار از فیبر غذایی است که دربهبود بخشیدن به سیستم گوارش موثر می باشد. در سراسر جهان انواع و اقسام مختلف آلو با رنگ هایی مانند قرمز، آبی، …

آلو متعلق به خانواده هلو و گیلاس است و سرشار از فیبر غذایی است که دربهبود بخشیدن به سیستم گوارش موثر می باشد. در سراسر جهان انواع و اقسام مختلف آلو با رنگ هایی مانند قرمز، آبی، سیاه، بنفش، زرد و سبز وجود دارد.

آلو حاوی پروتئین، کربو هیدرات، فیبر، ویتامین، کلسیم، آهن، منیزیم، منگنز، فسفر، پتاسیم و اسید سیتریک است. دراین مطلب از «Eating well» به چند خاصیت این میوه اشاره می کنیم.

۱) مصرف آلو به تولید و جذب آهن در بدن که به گردش خون بهتر و رشد بافت های سالم منجر می شود، کمک می کند.

۲) مصرف آلو در طولانی مدت از بیماری های چشمی مربوط به سن و هر نوع بیماری عفونی چشم جلوگیری می کند. مصرف آلو باعث تقویت دید می شود.

۳) محققان دریافتند، آلو دارای خاصیت ضدسرطانی است و مانع از رشد سلول های سرطان در بدن می شود.

۴) با مصرف طولانی مدت آلو، احتمال ابتلا به بیماری های قلبی کاهش می یابد.

۵) این میوه دارای ویتامین های مختلف ازجمله ویتامین c است که در پیش گیری از بیماری هایی مانند آسم، سرطان روده، التهاب استخوان و مفصل، آرتریت روماتوئید موثر است.