سه شنبه, ۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 21 January, 2025
سوپ مرغابی و گوجهفرنگی ایتالیایی
مواد لازم:
مرغابی: ۳۰۰ گرم
فلفلدلمهای رنگی: ۱۲۰ گرم
گوجهفرنگی: ۲ پیمانه
پاستا فرمی: یک پیمانه
آبگوشت: یک پیمانه
ادویههای موردنظر: پاپریکا، دارچین و ارگانو
پنیر پارمزان: برای تزیین
روش تهیه:
گوجهفرنگی را رنده کرده و با کمی روغن روی حرارت قرار دهید تا بوی خامی آن برود.
سپس ادویهها را اضافه کرده و آب گوشت را نیز بریزید.
در ظرف را گذاشته و ۱۵ دقیقه زمان بدهید تا جا بیفتد.
پاستا را طبق روش معمول با آب و روغن بپزید و آبکش کنید.
فلفل دلمهای را به صورت نگینی خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید تا نرم شود.
همه مواد را در مواد جا افتاده بالا ریخته و ۵ دقیقه زمان دهید، سپس آن را از روی حرارت بردارید.
مرغابی را با یک عدد برگبو و مقداری کرفس و هویج در ۲ پیمانه آب قراردهید تا پخته شود.
برای سرو، در ظرف ابتدا مقداری از سوپ را ریخته و از مرغابی پخته شده روی سوپ قرار دهید.
کمی جعفری ساطوری شده و مقداری پنیر پارمزان هم روی آن بپاشید.
نکته:
به جای مرغابی میتوان از مرغ یا بوقلمون نیز استفاده کرد.
در صورت امکان میتوانید از آب مرغابی نیز استفاده کنید اما به علت چربی توصیه نمیشود.
این غذا را میتوان به عنوان یک سوپ برای صبحانه یا شام استفاده کرد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست