چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

کلوچه دارچینی


کلوچه دارچینی

● مواد لازم:
کرم تارتار: ۲ قاشق مرباخوری
آرد: دو و سه چهارم پیمانه
جوش شیرین: یک قاشق مرباخوری
شکر: یک و نیم پیمانه
کره نرم: ۲۲۶ گرم
تخم مرغ: ۲عدد
دارچین: ۲ قاشق مرباخوری
شکر: نصف پیمانه

● …

مواد لازم:

کرم تارتار: ۲ قاشق مرباخوری

آرد: دو و سه چهارم پیمانه

جوش شیرین: یک قاشق مرباخوری

شکر: یک و نیم پیمانه

کره نرم: ۲۲۶ گرم

تخم مرغ: ۲عدد

دارچین: ۲ قاشق مرباخوری

شکر: نصف پیمانه

طرز تهیه:

آرد، کرم تارتار و جوش شیرین را باهم مخلوط کنید. کره و شکر را هم بزنید، سپس تخم مرغ ها را اضافه کنید. مواد خشک را با مواد تر مخلوط کنید. در ظرف دیگری دارچین و نصف پیمانه شکر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. خمیر را به شکل و اندازه گردو دربیاورید در مخلوط شکر و دارچین بغلتانید و با فاصله در سینی فر قرار دهید. کلوچه ها را به مدت ۱۲ دقیقه در حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد بپزید.