پنجشنبه, ۲۸ تیر, ۱۴۰۳ / 18 July, 2024
مجله ویستا

خواص معجزه آسای سیب


خواص معجزه آسای سیب

سیب، یکی از سلامت بخش ترین خوراکی های اطراف ما محسوب می شود. از زمان های گذشته مردم علاقه فراوانی به میوه ها داشتند. طبق نظریه مورخان منشأ اصلی سیب مناطق سردسیر شمال اروپا بوده …

سیب، یکی از سلامت بخش ترین خوراکی های اطراف ما محسوب می شود. از زمان های گذشته مردم علاقه فراوانی به میوه ها داشتند. طبق نظریه مورخان منشأ اصلی سیب مناطق سردسیر شمال اروپا بوده و از آن جا این میوه باارزش و مفید به نقاط دیگر جهان منتقل شده است.

سیب یکی از میوه هایی است که قبل از دیگر میوه ها شناخته شد.

خوردن سیب و حتی بو کردن آن، باعث کاهش فشار خون می شود. اسیدهای موجود در سیب، هنگام جویدن، باکتری های دهان را از بین می برد و دندان ها و لثه ها را تمیز می کند.

جویدن یک سیب مانند این است که از یک مسواک طبیعی استفاده کنیم. مطالعات نشان می دهد که سیب قادر است ذرات غذایی باقی مانده در پشت دندان ها و لثه ها را پاک و فساد دندان و بیماری های لثه را دور کند. حتی کسانی که در گذشته از بیماری های لثه رنج برده اند می توانند از فواید ناشی از غنی بودن سیب از ویتامین C بهره مند شوند.سیب از بروز بیماری نقرس و درد مفاصل پیش گیری می کند و میوه ای بسیار باارزش است چون هم چربی چندانی ندارد و هم باعث کاهش اوره می شود.

هم چنین این میوه مقوی مغز است به همین جهت برای کسانی که کارهای فکری انجام می دهند مفید است. به طور کلی سیب به دلیل داشتن فسفر، اعصاب و مغز را تقویت می کند و اثر آرام بخشی دارد.

دم کرده پوست سیب که با اندکی عسل شیرین شده باشد نوشیدنی آرام بخشی است. خوردن سیب خام نیز تاثیر آرام بخشی بر دستگاه اعصاب دارد علاوه بر ویتامین های گروه B، منیزیوم، فسفر و برخی عناصر دیگر موجود در سیب اثر آرام بخشی بر اعصاب دارد و هم چنین شیرینی سیب و جویدن آن باعث انبساط عضلات منقبض صورت می شود.

سیب، میزان قند خون را تنظیم می کند، به هضم غذا کمک می کند، کلسترول بالای خون را کاهش می دهد و به سلامتی قلب کمک می کند، هم چنین از بروز عفونت پیش گیری می کند. بررسی ها نشان گر این است کسانی که بیشتر سیب مصرف می کنند کمتر دچار سرماخوردگی یا عفونت های قسمت فوقانی دستگاه تنفسی می شوند و به طور معمول کمتر بیمار می شوند.