دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

کوفته هویج فرنگی


کوفته هویج فرنگی

● مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:
▪ گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم؛
▪ هویج فرنگی: ۵۰۰ گرم؛
▪ پیاز بزرگ رنده شده: ۱ عدد؛
▪ تخم مرغ: ۱ عدد؛
▪ آرد نخودچی: ۱۲۰ گرم؛
▪ روغن مایع: به مقدار لازم؛
▪ نمک، فلفل …

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:

گوشت چرخ کرده:

۲۵۰ گرم؛

هویج فرنگی:

۵۰۰ گرم؛

پیاز بزرگ رنده شده:

۱ عدد؛

تخم مرغ:

۱ عدد؛

آرد نخودچی:

۱۲۰ گرم؛

روغن مایع:

به مقدار لازم؛

نمک، فلفل و زردچوبه:

به مقدار لازم.

مواد لازم برای تهیه سس کوفته:

پیاز بزرگ رنده شده:

۱ عدد؛

گوجه فرنگی بزرگ رنده شده:

۴ عدد؛

سرکه:

۴ قاشق سوپ خوری؛

نعنا خشک:

یک قاشق سوپ خوری؛

آب:

۱ لیوان؛

نمک، فلفل و زردچوبه:

به مقدار لازم.

طرز تهیه:

- گوشت چرخ کرده، هویج فرنگی، پیاز، تخم مرغ، آرد نخودچی، نمک، فلفل و زردچوبه را با هم ورز می دهیم تا مخلوط یک دستی به وجود آید.

- از مواد به اندازه ی یک گرودی بزرگ بر می داریم و آن را در دست گرد می کنیم.

- در تابه ی گودی روغن را گرم کرده و کوفته ها را یکی یکی در آن سرخ می کنیم.

برای تهیه ی سس این کوفته به صورت زیر عمل می کنیم:

- در قابلمه ای روغن را گرم کرده و پیاز را در آن تفت می دهیم تا طلایی رنگ شود.

- گوجه فرنگی، سرکه، نعنا خشک، نمک، فلفل، زردچوبه و آب را به پیاز اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا بجوشد.

- کوفته های سرخ شده را به سس افزوده و تابه را به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم می گذاریم تا کاملاً جا بیفتد.

- این کوفته را می توانید با نان سنگک و سبزی خوردن سرو کنید.

توجه:

- به جای گوجه فرنگی می توان از یک قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی نیز استفاده کرد.

- برای رنده کردن پیاز از قسمت درشت رنده استفاده کنید.