سه شنبه, ۱۲ تیر, ۱۴۰۳ / 2 July, 2024
مجله ویستا

فلافل خوزستانی


فلافل خوزستانی

● مواد لازم:
نخود خیس شده- ۲۵۰گرم
پیاز- یک عدد بزرگ
سیر- ۳ حبه
سیب زمینی آب پز و له شده- یک عدد

● مواد لازم برای سس فلافل
سیب زمینی آب پز- یک عدد
ادویه کاری- ۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی- …

مواد لازم:

نخود خیس شده- ۲۵۰گرم

پیاز- یک عدد بزرگ

سیر- ۳ حبه

سیب زمینی آب پز و له شده- یک عدد

مواد لازم برای سس فلافل

سیب زمینی آب پز- یک عدد

ادویه کاری- ۲ قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی- یک قاشق مرباخوری

نمک و فلفل- به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا نخود را به همراه پیاز و سیر با تیغه ریز چرخ گوشت کاملا چرخ و سپس مخلوط کنید. مایه باید یکدست باشد و حالت خمیری پیدا کند.

سیب زمینی رنده شده را به همراه ادویه (نمک ، فلفل و پودر کاری) به نخود اضافه کنید و خوب ورز دهید.

خمیر به دست آمده را به شکل گلوله هایی به اندازه گردو درآورید و در روغن سرخ کنید.

طرز تهیه سس فلافل

یک عدد سیب زمینی آب پز و له شده را به همراه رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل و کمی ادویه کاری در کمی آب حل کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مایه غلیظ شود و سس جا بیفتد.

بعد از سرخ شدن فلافل روی آن را با سس تزئین کنید.