سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا

سلامت استخوان با لوبیا سبز


سلامت استخوان با لوبیا سبز

لوبیا سبز از انواع سبزیجات مقوی و خوش‌طعم است. طبخ انواع غذا با این نوع لوبیا در اکثر کشورها مرسوم است. یک فنجان لوبیا سبز پخته حاوی ۷۵/۴۳ کالری است که با توجه به ارزش غذایی آن در …

لوبیا سبز از انواع سبزیجات مقوی و خوش‌طعم است. طبخ انواع غذا با این نوع لوبیا در اکثر کشورها مرسوم است. یک فنجان لوبیا سبز پخته حاوی ۷۵/۴۳ کالری است که با توجه به ارزش غذایی آن در زمره مواد غذایی کم‌کالری قرار دارد.

لوبیا سبز منبع غذایی مناسبی از ویتامین کا، ث، منگنز، ویتامین آ، فیبر، پتاسیم، اسید فولیک و آهن محسوب می‌شود.

یک فنجان لوبیا سبز حاوی ۵۰/۵۷ میلی‌گرم کلسیم، ۵۷/۴۸ میلی‌گرم فسفر، ۵۲/۳۱ میلی‌گرم منیزیم و ۱۱/۰میلی‌گرم اسیدچرب امگا سه است.

ویتامین کا موجود در لوبیا سبز و کلسیم موجود در آن نقش مهمی در سلامت استخوان‌ها و پیشگیری از ابتلا به پوکی استخوان ایفا می‌کند. تحقیقات نشان می‌دهد مصرف لوبیا سبز به طور مرتب، باعث کاهش میزان رادیکال‌های آزاد موجود در بدن شده و از ابتلا به کلسترول خون پیشگیری می‌کند. این ماده غذایی سرشار از پتاسیم، اسیدفولیک، منیزیم، ریبوفلاوین (ویتامین B۱) بوده و احتمال وقوع حملات قلبی را به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد.میزان فیبر بالا در این ماده غذایی، از ابتلا به فشار خون بالا پیشگیری می‌کند. همچنین ویتامین ث و بتاکاروتن موجود در لوبیا سبز خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش می‌دهد.مواد غذایی حاوی لوبیای سبز، رژیم غذایی مناسبی برای بیماران مبتلا به آسم، آرتریت روماتوئید و پوکی استخوان محسوب می‌شود، چرا که این ماده غذایی خاصیت ضدالتهابی داشته و دردهای حاصل از التهاب را کاهش می‌دهد. مطابق با پژوهش‌های انجام شده، مصرف لوبیا سبز خطر حملات میگرن را کاهش می‌دهد و ماده غذایی مناسبی برای زنان باردار به شمار می‌رود. تأمین انرژی روزانه و تقویت سیستم ایمنی بدن از دیگر خواص این ماده غذایی است.