دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

فتوش بادمجان


فتوش بادمجان

● مواد لازم:
▪ کاهوی متوسط: یک عدد،خرد شده
▪ جعفری: یک دوم پیمانه،خرد شده
▪ نعناع: یک دوم پیمانه،خرد شده
▪ خیار: ۳تا۴عدد،حلقه شده
▪ تربچه: ۵ تا۶ عدد،حلقه شده
▪ پیاز متوسط: یک عدد،خلال …

مواد لازم:

کاهوی متوسط:

یک عدد،خرد شده

جعفری:

یک دوم پیمانه،خرد شده

نعناع:

یک دوم پیمانه،خرد شده

خیار:

۳تا۴عدد،حلقه شده

تربچه:

۵ تا۶ عدد،حلقه شده

پیاز متوسط:

یک عدد،خلال شده

پیازچه:

دوسوم پیمانه،خرد شده

بادنجان متوسط:

۳ تا ۴ عدد، کبابی شده

نان بیات خردشده:

۳ پیمانه

مواد لازم برای سس:

آب لیموی تازه یا سرکه:

یک چهارم پیمانه

روغن زیتون:

یک دوم پیمانه

سیر:

۲ تا ۳ حبه، رنده شده

سماق:

یک تا دو قاشق سوپخوری

نمک و فلفل قرمز:

به مقدار لازم

رب انار:

۲ تا ۳ قاشق سوپخوری (در صورت تمایل)

طرز تهیه:

تمام سبزیجات خرد شده را در یک ظرف بزرگ با هم مخلوط کنید. بادنجان های کبابی را به اندازه ی ۲ بند انگشت خرد کرده وبه سبزیجات خرد شده اضافه کنید. برای تهیه سس، آب لیمو یا سرکه را باروغن زیتون ، سیر، سماق، فلفل قرمز ونمک خوب مخلوط کرده و۱۵ دقیقه قبل از سرو به سبزیجات اضافه کنید. سپس تکه های نان را اضافه کرده وتمام مواد را خوب مخلوط کنید ودر ظرف مخصوص سالاد کشیده ودر صورت تمایل رب انار را روی آن ریخته ونوش جان کنید.

نکته:

۱) این دستور۲۶۰گرم کربوهیدرات، ۷۰ گرم پروتئین، ۱۰۰ گرم چربی و ۲۲۳۰کیلو کالری انرژی دارد.

۲) از هر نانی می توانید استفاده کنید (بربری یا سنگک)ولی تکه های نان باید کاملا خشک شده یا سرخ شده باشد. برای سرخ کردن نان بهتر است از نان پیتا یا لواش استفاده کنید.

۳) در صورت تمایل می توانید از مخلوط سرکه وآبلیمو با هم استفاده کنید.

۴) مقدار آبلیمو یا سرکه را با توجه به ذائقه خود اندازه بگیرید.