یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا

کوکوی ماکارونی و پنیر


کوکوی ماکارونی و پنیر

● مواد لازم:
▪ ماکارونی: سه چهارم لیوان
▪ دانه ذرت پخته: یک لیوان
▪ فلفل دلمه ای قرمز: یک عدد
▪ هویج رنده شده: یک عدد
▪ تخم مرغ: ۷ عدد
▪ شیر: نصف لیوان
▪ نمک و فلفل به میزان کافی
▪ پنیر …

مواد لازم:

ماکارونی:

سه چهارم لیوان

دانه ذرت پخته:

یک لیوان

فلفل دلمه ای قرمز:

یک عدد

هویج رنده شده:

یک عدد

تخم مرغ:

۷ عدد

شیر:

نصف لیوان

نمک و فلفل به میزان کافی

پنیر خرد شده:

یک لیوان

طرز تهیه:

ماکارونی را به روال همیشه بپزید، آبکش کنید و کنار بگذارید. فر را روی ۱۲۰ درجه سانتی گراد تنظیم و روشن کنید و ظرف موردنظر را کمی چرب کنید. ماکارونی، ذرت، فلفل دلمه ای قرمز ریز خرد شده، هویج رنده شده، پنیر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و در ظرف آماده بریزید. تخم مرغ و شیر را با هم بزنید و روی مخلوط ماکارونی بریزید و به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید تا خودش را بگیرد. پس از کمی سرد شدن برش بزنید و سرو کنید.