شنبه, ۲۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 8 February, 2025
برنج نیمه با قارچ
مواد لازم برای ۴نفر:
- قارچ- ۳۰۰گرم
- آب مرغ- ۲پیمانه
- کره- ۳قاشق غذاخوری
- پیاز خرد شده- یک عدد
- سیر خرد شده- ۲عدد
- آویشن خرد شده- یک قاشق مرباخوری
ـ برنج نیمه- یک پیمانه
- پنیر پارمیسان رنده شده- نصف پیمانه
- نمک، فلفل و جعفری خرد شده- به میزان کافی
- سرکه- نصف پیمانه
طرز تهیه:
۲قاشق غذاخوری کره را ذوب کنید و پیاز را در آن تفت دهید تا کمی طلایی شود. قارچ را اضافه کنید و به مدت ۱۵دقیقه با پیاز تفت دهید تا نرم شود. سیر و آویشن به مواد اضافه کنید و هم بزنید. آب برنج خیس شده را صاف و برنج را به مواد اضافه کنید و به مدت ۲دقیقه تفت دهید. سرکه را اضافه کنید، سپس آب مرغ، نمک و فلفل را اضافه کنید و روی حرارت کم قراردهید. پس از تبخیرشدن آب مرغ، بقیه کره و پنیر را به برنج اضافه کنید، پس از آب شدن کره و پنیر، زیر برنج را خاموش و با جعفری تزئین کنید.
ارزش غذایی هر ۱۰۰گرم قارچ خام:
- فولات - ۱۶میکروگرم
- ویتامین B۶ - ۰.۱ میلی گرم
- آهن- ۵/۰ میلی گرم
- منیزیم- ۹میلی گرم
- فسفر- ۸۶ /۰میلی گرم
- روی- ۰.۵ میلی گرم
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست