یکشنبه, ۱۶ دی, ۱۴۰۳ / 5 January, 2025
مجله ویستا

سینما با طعم صهیونیسم


سینما با طعم صهیونیسم

برخی از صاحب نظران معتقدند تاریخچه به وجودآمدن افکار صهیونیستی را باید در نوشته های موسی هس در کتاب «روم, اورشلیم درسال ۱۸۶۲» و لئوپینسکر در کتاب «خودرهاسازی» که در سال ۱۸۸۲ منتشرشد, جست وجو کرد

برخی از صاحب نظران معتقدند تاریخچه به وجودآمدن افکار صهیونیستی را باید در نوشته های موسی هس در کتاب «روم، اورشلیم درسال ۱۸۶۲» و لئوپینسکر در کتاب «خودرهاسازی» که در سال ۱۸۸۲ منتشرشد، جست وجو کرد. «هس» که از اولین صاحبنظران یهود در مسئله صهیونیسم است نکته جالبی را ارائه داده و نوشته: «نکته بسیار موثر در باره نیایش های عبری، بیان روح جمعی و گروهی یهود است. این ها مدافع و شفیع فرد نیستند؛ بلکه بر همه قوم نظر دارند.» از این وقت بود که فکر ملت جهانی یهود به وجود آمد «تا سلطه سیاسی و ایدئولوژی خود را بر مردم ممالک مختلف اعمال کنند.»

«موسی هس» می گفت: «یهودی متجددی که وجود ملیت یهود را انکار کند، نه فقط یک ملحد به مفهوم مذهبی است، بلکه خائن به ملت و نژاد و حتی به خانواده اش می باشد.»

هرتزل با الهام گرفتن از نوشته های «هس آلمانی و لئوپینسکر روسی» برای تأسیس مکتبی جهت گردآوردن یهودیان پراکنده در جهان و یا محصور «در محله های کلیمی» کشورها، اقدام کرد.

یهودیان همواره در میان اقوام اروپایی از قرن ها پیش به عنوان مردمی پست و لعین و پیامبرکش قلمداد می شدند و چهره ای منفور از آنان در ذهن و فکر مردم بود. یهودیان با تجربه هایی که به دست آورده بودند زمانی که توانستند بعد از جنگ جهانی دوم با تصرف مناطق فلسطین اشغالی برای خود قلمروی را فراهم آورند به این نتیجه رسیدند که تنها عاملی که می تواند آنان را به آرمان های شیطانیشان برساند فقط کنترل افکار عمومی است و از این رو بود که با تمام توان درصدد برآمدند تا چهره خود را در میان جهانیان تلطیف نمایند.

سینما در عصر حاضر یکی از مهم ترین ابزارهای هنری و صنعتی در راستای گسترش هویت، فرهنگ و اندیشه موردنظر ارزیابی شده است. در این میان سرمایه گذاری عظیم سرمایه داران صهیونیستی روی این صنعت نمودی ویژه دارد. سینما، یکی از مهمترین ابزارهای ارتباط جمعی است که به مدد جذبه و گیرایی اش این توانایی را دارد که ایستارهای خاصی را به میلیون ها تماشاگر تحمیل نماید. صهیونیست ها خیلی زود به تأثیر سینما و اهمیت آن در استفاده تبلیغاتی پی بردند و برای کنترل این ابزار تمام هم و غم شان را به کار بستند. دستگاه های تبلیغاتی آنها با کمک سرمایه های کلان یهودیان از همان اوایل ظهور این پدیده درجهان سعی داشتند با پرداخت پول های هنگفت این صنعت مهم تبلیغاتی را در راستای اهداف پلید و دسیسه های شیطانی خود به زیر سلطه خویش درآورند. لذا دیری نپایید که یهودیان با خرید مشهورترین شرکت های تولید فیلم در جهان، به ویژه در آمریکا توانستند افسار این پدیده را در دستان خود بگیرند و صنعت سینمایی غرب و بلکه تمام دنیا را در انحصار خود قرار دهند. به طوری که امروز در آمر یکا اکثر شرکتهای تولید فیلم سینمایی متعلق به سرمایه داران صهیونیست بوده و از این طریق هر ایده و ایستاری که باب میلشان است را به دنیا حقنه کرده اند.

صهیونیست ها تقریبا به طور کامل شرکت های تولید فیلم در هالیوود را در اختیار خود گرفته اند. شرکت فاکس قرن بیستم، تحت مالکیت ویلیام فاکس یهودی است. شرکت یونیورسال به کارل لیمل، شرکت مترو به گلدن مایر؛ شرکت برادران وارنر به هارنی وارنر؛ شرکت پارامونت متعلق به هودکنسون است که همکیشان یهودی اند. لابی صهیونیسم در هالیوود، درعرصه تولید فیلم های کودکان نیز تاکنون بسیار موثر و فعال عمل کرده است. امروزه در سراسر دنیا والت دیزنی نامی آشنا برای بیشتر کودکان است و خانواده ها برای نشان دادن علاقه خود به فرزندانشان انیمیشن های این شرکت را برای فرزندانشان تهیه می کنند!

صهیونیسم که مدت هاست درهالیوود به عنوان مرکز قدرت سینمای جهان نفوذ کرده اند درسال های اخیر مسیر دیگری را برای نفوذ در سینمای جهان و به خصوص در خاورمیانه دنبال می کند. صهیونیست ها که درجامعه جهانی اقلیتی کوچک محسوب می شوند و حتی از سوی یهودیان بی شماری نیز طرد شده اند از سال های قبل برای بیرون آمدن از این انزوا تلاش های گسترده ای را دراین عرصه آغاز کرده اند. سینما که بدون شک یکی از تاثیرگذارترین رسانه های تبلیغی است، از آغاز تاسیس دولت اسرائیل مورد توجه صهیونیست های افراطی بوده است. اما در سال های اخیر این تلاش ها به شکل منسجم و سازمان یافته ای مسیر خود را تغییر داده است. درگذشته صهیونیست ها با نفوذ درپست های کلیدی هالیوود تلاش کردند تا در مسیر تولید جهانی به نفع خود بهره برداری کنند و کمتر به طور مستقیم در مجامع جهانی شرکت کنند.

«نیل گابر» نویسنده یهودی تبار در یکی از آثارش که درسال ۱۹۸۸ نوشت اشاره می کند که بزرگ ترین استودیوهای هالیوود از جمله کلمبیا، مترو گلدوین مایر، برادران وارنر، پارامونت، یونیورسال و فاکس قرن بیستم توسط یهودیان تأسیس شده اند و به واسطه یهودیان اروپای شرقی اداره می شوند.

هنری فورد نیز در یکی از آثارش (استقلال نازپرورده) بیان می دارد که یهودیان صهیونیست نه بر نیمی از هالیوود بلکه بر همه آن غلبه یافته اند، این نفوذ از همان ابتدا نه تنها در مدیریت بلکه با حمایت از هنرمندان یهودی شدت گرفت. امروز بسیاری از اهالی هالیوود را هنرمندان یهودی تشکیل می دهند.

در فهرست کارگردانان یهودی با اسامی مشهوری که برخی از آنها تهیه کننده آثار خود نیز محسوب می شوند ، مواجه می شویم. کسانی چون اریک فون اشتروهایم، ژوزف فون اشترنبرگ، ارنست لوبیچ، استنلی کوبریک، ماکس افولس،دیوید کروننبرگ، فریتس لانگ، ویلیام شانتر، رومن پولانسکی، سیدنی لومت، بیلی وایلدر، استیون اسپیلبرگ، وودی آلن، سیدنی پولاک، راب راینر، کلودللوش، ژان لوک گدار،مل بروکس، پیتر باگرانوویچ، ساموئل گلدوین،اندی اکرمن، مایک نیکولز، تیم برتون، ران سیلور، تونی راندال...

نفوذ صهیونیست ها در هالیوود تا به اندازه ای است که مسئله ای مثل هولوکاست بدل به یکی از مفاهیم غالب در هالیوود شد و هر فیلمسازی در روی آن دست گذاشت با پول های صهیونیستی حمایت شد. فیلم هایی مثل «فهرست شیندلر»، «پیانیست»، «زندگی زیباست» و... مشتی از خروار است که نشانگر نفوذ صهیونیسم در هالیوود می باشد.

فیلم «فهرست شیندلر» با روشنای شمعی درتاریکی و مراسم دعای یهودیان شروع می شود. مشخصات فیلم همراه با حرکت قطاری که مهاجران را حمل می کند، نوشته می شود. شیندلر، فردی خوشگذران و پرقدرت است. او عضو حزب ناسیونال سوسیالیسم آلمان است و یهودیان را برای منافع اقتصادی خود قربانی می کند. شیندلر با افسران «اس اس» همکاری می کند و در کشتار یهودیان، تصمیم گیری ها برعهده اوست. درکنار او، شخصیت های دیگری نیز قرار دارند که درعین وفاداری به آرمان های نازی ها، برکشته شدگان دل می سوزانند.

فیلم در نهایت با مظلوم نمایی یهودیان و بزرگداشت شیندلر و تلاش های او درجهت حفظ جان عده ای از یهودیان پایان می پذیرد.

فیلم «پیانیست» ساخته «رومن پولانسکی» محصول ۱۹۹۲آمریکا و روایتی دیگر از هولوکاست است. فیلم بر محور زندگی یک نوازنده پیانو در ایستگاه رادیویی ورشو و خانواده او دور می زند. زندگی معمول آنها با شروع جنگ دگرگون می شود. تحقیر و آزار و اذیت آنان به جرم مذهبشان افزایش می یابد و سرانجام به گتو منتقل می شوند. او به همراه هزاران نفر دیگر چند سال در آنجا می ماند، به دفعات می گریزد، ولی دوباره او را پیدا می کنند. وی مدتی طولانی درخرابه ای مخفی شده و تا رسیدن نیروهای متفقین خود را با فلاکت و بدبختی زنده نگه می دارد.

درسراسر فیلم «پیانیست» که شامل تمام سال های جنگ جهانی دوم است به صورت اغراق آمیزی حتی یک نفر لهستانی غیر یهودی کشته نمی شود. دراین فیلم، همچنین برخلاف واقعیت، یهودیان آمریکا، تبدیل به ناجی های قهرمان می شوند.

مارلون براندو در کهنسالی اعتراف تکان دهنده ای داشت مبنی بر اینکه، سیطره یهودیان بر هالیوود آن را به فساد و تباهی کشانده است و باعث شده تا فیلم ها و ستارگان سینما در عالم ستاره آل صهیون و تمایلات آنها دور بزنند. گرچه اندکی بعد تحت فشار صهیونیست ها از گفته خود پشیمان شد.

سلطه بر جشنواره های سینمایی اسکار، کن و برلین و یک دو جین جشنواره های سینمایی دیگر توسط صهیونیست ها چیزی عادی شده و همه از کنار این مسئله به راحتی ردمی شوند. ولی مسئله اینجاست که صهیونیست ها دقیقاً می دانند که با چه ابزاری کدامین هدف را نشانه گرفته اند و در این کارزار تنها راه مقابله با ایستارهای پوچ و قهرمان پروری های مهمل رسانه صهیونیستی هالیوود، استفاده از همین ابزار درجهت خنثی سازی اثرات آن می باشد.

مصطفی انصافی