چهارشنبه, ۱۳ تیر, ۱۴۰۳ / 3 July, 2024
مجله ویستا

فسفر موجود در ذرت برای سلامت استخوان ها مفید است


فسفر موجود در ذرت برای سلامت استخوان ها مفید است

ذرت یکی از پرطرفدارترین غلات جهان است و غذای اصلی مردم بسیاری از کشورها از جمله آمریکا و آفریقا به حساب می آید. این ماده غذایی نه تنها کالری لازم برای سوخت و ساز روزانه بدن را …

ذرت یکی از پرطرفدارترین غلات جهان است و غذای اصلی مردم بسیاری از کشورها از جمله آمریکا و آفریقا به حساب می آید. این ماده غذایی نه تنها کالری لازم برای سوخت و ساز روزانه بدن را تامین می کند، بلکه منبع غنی ویتامین های E،B،A و املاح معدنی است. در این مطلب از «ehow» به چند خاصیت این غله اشاره شده است که خواندن آن می تواند مفید باشد.

میزان بالای فیبر موجود در آن نقش مهمی در پیش گیری از بیماری های گوارشی از جمله یبوست، بواسیر و سرطان روده بزرگ ایفا می کند.

فسفر موجود در ذرت برای حفظ رشد طبیعی، سلامت استخوان و عملکرد کلیه ها لازم است.

آنتی اکسیدان موجود در آن خاصیت ضدسرطانی دارد و از بیماری آلزایمر نیز پیش گیری می کند.

ذرت منبع غنی بتاکاروتن است که به تولید ویتامین A در بدن می انجامد. ویتامین A، برای سلامت بینایی و پوست ضروری است.

دانه ذرت سرشار از ویتامین E نوعی آنتی اکسیدان طبیعی لازم برای رشد است.

منیزیم موجود در ذرت، برای ضربان طبیعی قلب و استحکام استخوان ها مفید است.

روغن ذرت از خطر بروز بیماری قلبی عروقی پیش گیری می کند.

ذرت بو داده خاصیت رونده دارد.

رشته های ابریشمی ذرت تسکین دهنده، ادرارآور و درمان کننده التهاب حاد است.

(رشته های ابریشمی) برای برطرف کردن التهاب مثانه ای و عفونت در کودکان به کار برده می شود.

با کاهش دادن احتباس آب در بدن، رشته های ذرت در کاهش فشار خون و دفع سموم و ضایعات از بدن کمک می کند.

ذرت در برطرف کردن التهاب، ناراحتی های پوستی و التیام زخم مفید است.

کاکل ذرت فشارخون را کاهش می دهد و زمان لخته شدن خون را پایین می آورد.

رشته های ابریشمی ذرت را می توان به طور دم کرده، تازه یا خشک استفاده کرد. برای برطرف کردن عفونت مجاری ادراری روزانه دم کرده آن را بخورید.

برای متوقف کردن اسهال یک و یا ۲ قاشق آرد ذرت را در یک لیوان آب سرد که از قبل جوشیده شده است، حل و مصرف کنید.

برای عملکرد صحیح کلیه، دم کرده کاکل ذرت را همراه با کمی عسل بخورید.