چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

نان بربری


نان بربری

● مواد لازم برای ۱۶ نفر
▪ سه و نیم فنجان آرد
▪ یک و یک چهارم قاشق چایخوری نمک
▪ چهار قاشق چایخوری روغن گیاهی
▪ یک فنجان آب گرم
▪ زمان لازم: ۱۰ دقیقه
● طرز تهیه
آرد و نمک را در همزن برقی …

مواد لازم برای ۱۶ نفر

سه و نیم فنجان آرد

یک و یک چهارم قاشق چایخوری نمک

چهار قاشق چایخوری روغن گیاهی

یک فنجان آب گرم

زمان لازم:

۱۰ دقیقه

طرز تهیه

آرد و نمک را در همزن برقی ریخته و با هم مخلوط کنید.

سپس روغن و آب گرم را به آن افزوده و آنقدر بزنید تا به دیواره ها نچسبد.

سپس خمیر را از ظرف خارج کرده و به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید.

روی سطح صافی کمی آرد پاشیده و خمیرها را با وردنه نازک کنید.

اجازه دهید خمیر یک دقیقه باقی بماند تا کمی سفت شود.

یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت متوسط قرار داده و کمی روغن درون آن بریزید.

سپس خمیر را در آن سرخ کنید تا روی خمیر پف کرده و طلایی رنگ شود.

برای سرو هر نان را به چهار قسمت تقسیم کنید.

[فرشته علیزاده]