چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
بفرمایید نان سیر
چند سالی است که در منوی رستورانها، پیشغذایی به نام نان سیر هم وجود دارد. البته طعم این نان از رستورانی به رستوران دیگر متفاوت است؛ مثلا برخی آن را بدون پنیر تهیه میکنند...
در واقع نان سیر، نان تستشدهای است که با سیر طعمدار شده است. این سیر میتواند ساده باشد یا پودری. اما در برخی رستورانها این پیشغذا با پنیر تهیه میشود. در «دستور آشپزی» این هفته، روش تهیه نوعی نان سیر را توضیح خواهیم داد که علاوه بر پنیر، دارای گوجهفرنگی و جعفری هم است و در میان مردم ایتالیا طرفداران فراوانی دارد.
طـرز تـهـیـه
ابتدا روغن زیتون، پودر سیر، فلفل قرمز و گوجهفرنگیهای رنده شده را با هم مخلوط کنید. نان باگت را به حلقههای مساوی تقسیم و سطح آن را با این مخلوط آغشته کنید. روی آنها جعفری خرد شده هم پاشیده و سپس پنیر موتزارلای خرد شده قرار دهید و روی لایه پنیر، زیتونهای سیاه خردشده بریزید. سپس نانهای سیر آماده شده را در فر (که از قبل آن را روشن کردهاید) قرار دهید تا کاملا پخته شوند.
مـواد لازم (برای ۴ نفر)
نان باگت/۲عدد/۴۸۰کیلوکالری
پنیر موتزارلا خرد شده/۱۸۰گرم/۲۲۰کیلوکالری
روغن زیتون/۶قاشق غذاخوری/۵۴۰کیلوکالری
گوجه فرنگی رندهشده/۲عدد/۲۵کیلوکالری
جعفری/۱۵شاخه/۱۰کیلوکالری
زیتون سیاه بدون هسته/۱۰عدد/۴۵کیلوکالری
فلفل قرمز/به میزان دلخواه/۰کیلوکالری
پودر سیر/۲قاشق غذاخوری/۰کیلوکالری
مقدار کالری
مواد نان سیر در مجموع ۱۳۲۰ کیلوکالری انرژی دارند که در صورت تهیه شدن ۱۰ نان سیر با این موادغذایی، هر کدام ۱۳۲ کیلوکالری انرژی خواهندداشت. البته در صورتی که پنیر بیشتری به آن اضافه شود، به ازای هر ۴۵ گرم، ۵۵ کیلوکالری به مقدار انرژی یادشده اضافه خواهد شد.
همراه این پیش?غذا
نان سیر از پیش غذاهایی است که معمولا توصیه میشود با لیموناد میل شود. این نوشیدنی از نظر طعم بیشترین هماهنگی را با نان سیر دارد. فراموش نکنید این پیش غذا، نباید همراه غذاهایی که در تهیهشان از پنیر استفاده شده، سرو شود.
پیشنهاد سرآشپز
سامان گلریز
مدرس آشپزی
۷ راز نان سیر
نان سیر اصلیت ایتالیایی دارد اما یونانیها هم آن را تهیه و در کنار غذایشان سرو میکنند. مردم ایتالیا برای تهیه نان سیر از نان مخصوصی به نام «بروسکتا» استفاده میکنند اما برای تهیه این پیشغذا میتوان از نان باگت هم استفاده کرد. برای هرچه خوشمزهتر شدن این نان باید نکتههایی را رعایت کرد:
۱. بهتر است نانهای باگت را با ضخامت ۲ بند انگشت برش بدهید. البته این برشهای نان نباید خیلی نازک یا خیلی ضخیم باشند.
۲. علاوه بر گوجهفرنگیهای متداول، میتوان از گوجهفرنگیهای گیلاسی نیز برای هرچه خوشطعمتر شدن این پیشغذا استفاده کرد.
۳. میتوانید بنابر ذائقهتان، از روغن زیتونهای بودار یا بدون بو استفاده کنید. البته زیتون میتواند زیتون سبز هم باشد.
۴. نانی که برای این پیش غذا استفاده میکنید، میتواند نان سبوسدار گندم باشد اما استفاده از نان جو در این غذا به هیچعنوان توصیه نمیشود.
۵. به جای پودر سیر میتوانید از سیر تازه برای تهیه این غذا استفاده کنید اما نان سیر تهیه شده با سیر تازه، بوی بیشتری خواهد داشت.
۶. با اینکه زمان پخت این غذا ۷ تا ۸ دقیقه است، اما توصیه میشود ۴ دقیقه قسمت پایین فر و ۳ دقیقه قسمت بالای فر برای پخت کامل این پیش غذا روشن باشد.
۷. بهتر است نان سیر را پیش از خوردن غذاهایی مانند پاستا و مرغ بریان سرو کنید و از همراه کردن آن با غذاهای برنجی خودداری کنید.
اگر چربی خونتان بالاست
پیشنهاد میکنیم کمترین میزان پنیر را در نان سیر بریزید و به آن سیر تازه اضافه کنید. بهعلاوه، بهتر است نوشیدنیتان یک لیوان آب گریپفروت تازه باشد تا به تنظیم کلسترول خونتان کمک کند.
ساقی اخوان
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست