جمعه, ۱۰ اسفند, ۱۴۰۳ / 28 February, 2025
دانه یونجه

دانه یونجه نزدیک به ۱۵۰۰ سال است که به عنوان یک داروی گیاهی مفید برای درمان بسیاری از بیماریها استفاده میشود.
این دانه، پروتئین زیادی دارد و غنی از کلسیم، ویتامین آ، ویتامین گروه ب، ویتامین ث، ویتامین دی، ویتامین ای و ویتامین کا است.
در بین گیاهان دارویی چینی از دانه یونجه برای درمان اختلالات گوارشی و بیماریهای کلیوی استفاده میشود و آن را برای سلامت استخوان، پوست و سیستم گردش خون مفید میدانند.
آرتریت، بیماریهای مفاصل و اختلال در میزان آب سلولی از دیگر بیماریهایی است که با مصرف دانه یونجه بهبود پیدا میکند.
دانه گیاه یونجه اشتهاآور است و به عنوان تصفیهکننده خون عمل میکند. احتمال ابتلا به عفونتها را کاهش میدهد و با کاهش سطح کلسترول خون از بیماریهای قلبی و عروقی پیشگیری میکند.
ترکیبات مفید موجود در دانه یونجه برای افرادی که از لخته شدن خون رنج میبرند مفید است. مصرف این دانه در دوران بارداری بخصوص اوایل آن توصیه نمیشود زیرا احتمال سقط جنین را افزایش میدهد.
گیاه یونجه نیز حاوی مواد مغذی است که مصرف آن برای درمان کمخونی و دیابت توصیه میشود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست