جمعه, ۲۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 14 February, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه کلوچه دارچینی


طرز تهیه کلوچه دارچینی

آرد، کرم تارتار و جوش شیرین را باهم مخلوط کنید.
کره و شکر را هم بزنید، سپس تخم مرغ ها را اضافه کنید.

مواد لازم :

کرم تارتار : ۲ قاشق مرباخوری

آرد : دو و سه چهارم پیمانه

جوش شیرین : یک قاشق مرباخوری

شکر : یک و نیم پیمانه

کره نرم : ۲۲۶ گرم

تخم مرغ : ۲عدد

دارچین : ۲ قاشق مرباخوری

شکر : نصف پیمانه

طرز تهیه :

آرد، کرم تارتار و جوش شیرین را باهم مخلوط کنید.

کره و شکر را هم بزنید، سپس تخم مرغ ها را اضافه کنید.

مواد خشک را با مواد تر مخلوط کنید.

در ظرف دیگری دارچین و نصف پیمانه شکر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

خمیر را به شکل و اندازه گردو دربیاورید در مخلوط شکر و دارچین بغلتانید و با فاصله در سینی فر قرار دهید.

کلوچه ها را به مدت ۱۲ دقیقه در حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد بپزید.