سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا

خورشت سیب زمینی و ماست


خورشت سیب زمینی و ماست

● مواد لازم برای ۵ نفر
▪ سیب زمینی کوچک، ۵۰۰ گرم
▪ ماست ۵/۱ لیوان
▪ پیاز خرد شده متوسط ۲ عدد
▪ گوجه فرنگی متوسط خرد شده ۳ عدد
▪ سیر و زنجبیل تازه له شده یک قاشق غذاخوری
▪ دانه زیره …

مواد لازم برای ۵ نفر

سیب زمینی کوچک، ۵۰۰ گرم

ماست ۵/۱ لیوان

پیاز خرد شده متوسط ۲ عدد

گوجه فرنگی متوسط خرد شده ۳ عدد

سیر و زنجبیل تازه له شده یک قاشق غذاخوری

دانه زیره سیاه یک قاشق چای خوری

پودر گشنیز یک قاشق غذاخوری

پودر زردچوبه نصف قاشق مرباخوری

پودر کاری نصف قاشق مرباخوری

روغن زیتون، ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل

جعفری خرد شده ، ۲ قاشق مرباخوری

روغن برای سرخ کردن به میزان کافی

طرز تهیه

سیب زمینی ها را آب پز و پوست کنده، سرخ کنید.

سپس به مدت ۲۰ دقیقه در آب نمک خیس کنید. سیب زمینی ها را خشک کرده و در روغن فراوان سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.

روغن زیتون را در ماهی تابه گرم کنید و دانه زیره و پیاز را اضافه کنید تا طلایی شود. سپس سیر و زنجبیل را اضافه کنید و برای چند دقیقه هم بزنید در این مرحله گوجه فرنگی را اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه هم بزنید.

ماست، نمک، فلفل ، پودر گشنیز و زردچوبه را به مواد اضافه کنید.

مایه که کمی غلیظ شد، سیب زمینی ها را اضافه کنید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه بپزد تا جا بیفتد. در صورت نیاز مقدار کمی آب گرم به خورشت اضافه کنید.

خورشت که جا افتاد، پودر کاری را اضافه و پس از چند دقیقه زیر ظرف را خاموش کنید.

به هنگام سرو آن را با جعفری تزیین کنید.



همچنین مشاهده کنید