یکشنبه, ۲۳ دی, ۱۴۰۳ / 12 January, 2025
کباب گوشت و کنجد
مواد لازم کباب گوشت و کنجد :
کنجد خام: ۱.۴ پیمانه (۲۰ گرم)
سویاسس: ۱.۳ پیمانه (۵۳ میلی لیتر)
شکر: ۲ قاشق سوپخوری (۲۶ گرم)
سرکه یا آب لیموترش: ۱.۴ پیمانه (۴۰ میلی لیتر)
روغن زیتون: ۱.۲ پیمانه (۷۵میلی لیتر)
نمک و فلفل: به مقدار لازم
سیر (کوبیده): ۲ حبه (۱۰ گرم)
فیله گوشت گوساله: ۶۰۰ گرم
کلم سفید و قرمز(خردشده): ۴۰۰ گرم
پیازچه(خردشده): ۶ عدد (۴۸ گرم)
تربچه(خردشده): ۴ عدد (۲۰ گرم)
روش تهیه کباب گوشت و کنجد:
کنجد را روی حرارت ملایم تفت دهید سویا سس، شکر، سرکه، روغن زیتون، فلفل و سیر را با نیمی از کنجد مخلوط کنید. گوشت را به قطعات یکدست برش داده و نیمی ازسس را به آن اضافه کنید تا گوشت کاملاً مزه دار شود. (بهتر است بگذارید گوشت در مواد نیم ساعت بماند) سپس نمک را اضافه کرده و روی کباب پز(باربیکیو) قرار دهید تا پخته شود. در این فاصله کلم سفید، قرمز، پیازچه و تربچه را با بقیه ی سس مخلوط کنید و در ظرف مورد نظر ریخته و گوشت کباب شده را روی آن قرار دهید. و بقیه کنجد را روی آن بپاشید.
جایگزین کباب گوشت و کنجد:
به جای فیلـه گـوساله از راسته گوسفند نیز می توانید استفاده کنید و به جای باربیکو هم می توانید از ماهی تابه چدنی استفاده کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست