جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

ماهی سالمون خردلی


ماهی سالمون خردلی

● مواد لازم:
▪ ماهی سالمون: ۵۰۰گرم
▪ نمک و فلفل: به میزان لازم
▪ ماست چکیده: یک چهارم پیمانه
▪ پودر دانه خردل: ۲ قاشق غذاخوری
▪ آب لیمو: ۲قاشق مرباخوری
▪ برش های لیمو

● طرز تهیه:
گریل …

مواد لازم:

ماهی سالمون:

۵۰۰گرم

نمک و فلفل:

به میزان لازم

ماست چکیده:

یک چهارم پیمانه

پودر دانه خردل:

۲ قاشق غذاخوری

آب لیمو:

۲قاشق مرباخوری

برش های لیمو

طرز تهیه:

گریل را روشن کنید. روی سینی گریل کاغذ فویل را پهن و آن را کمی چرب کنید. ماهی تکه شده را از طرف پوست روی فویل قرار دهید و با نمک و فلفل مزه دار کنید. ماست و آب لیمو را با هم مخلوط کنید و به طور مساوی روی ماهی بمالید.

ماهی را به مدت ۱۰تا۱۲ دقیقه در گریل قرار دهید تا وسط آن به رنگ مات دربیاید. ماهی را با برش های لیمو ترش سرو کنید.

ارزش غذایی هر ۱۹۸ گرم فیله سالمون:

کالری:

۲۸۱سدیم

۸۷ میلی گرم چربی کلی:

۱۳گرم

پروتئین:

۳۹ گرم کلسترول: ۱۰۹میلی گرم