چهارشنبه, ۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 22 January, 2025
مجله ویستا
ماهی سالمون خردلی
مواد لازم:
ماهی سالمون:
۵۰۰گرم
نمک و فلفل:
به میزان لازم
ماست چکیده:
یک چهارم پیمانه
پودر دانه خردل:
۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو:
۲قاشق مرباخوری
برش های لیمو
طرز تهیه:
گریل را روشن کنید. روی سینی گریل کاغذ فویل را پهن و آن را کمی چرب کنید. ماهی تکه شده را از طرف پوست روی فویل قرار دهید و با نمک و فلفل مزه دار کنید. ماست و آب لیمو را با هم مخلوط کنید و به طور مساوی روی ماهی بمالید.
ماهی را به مدت ۱۰تا۱۲ دقیقه در گریل قرار دهید تا وسط آن به رنگ مات دربیاید. ماهی را با برش های لیمو ترش سرو کنید.
ارزش غذایی هر ۱۹۸ گرم فیله سالمون:
کالری:
۲۸۱سدیم
۸۷ میلی گرم چربی کلی:
۱۳گرم
پروتئین:
۳۹ گرم کلسترول: ۱۰۹میلی گرم
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست