چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
رفت و آمد زیاد با خانواده ها ممنوع
زوجهای جوان باید ضمن عشق و احترامی که برای والدینشان قائل هستند با هم توافق کنند که به دلیل هیچ کس و هیچ حرفی نباید رابطهشان به هم بریزند وقتی این توافق وجود داشتهباشد، هر اتفاقی که در خانوادههای طرفین بیفتد یا هر حرفی که زده شود، ۲ طرف شروع به دعوا و جر و بحث درباره آن حرف و اتفاق نمیکنند و حساسیت نشان نمیدهند. بارها دیده شده است، زوجها خودشان ۲نفر هیچ مشکلی با هم ندارند و رابطهشان هم با هم خوب است اما به دلیل حرفهای اطرافیان یا سوتفاهمها با هم دچار مشکل میشوند یعنی دچار حواشی زندگی میشوند. هم زوجها و هم پدر و مادرها باید بدانند، ارتباط میان زن و شوهر مهمتر از هر چیز دیگری از جمله حرفها و خواستهها و فکرهای دیگران است و هیچچیزی نباید به رابطه مثبت آنها خدشه وارد کند.
● مدیریت رابطه با هر خانواده
وقتی والدین یکی از زوجین در زندگی آنها دخالت میکنند خیلی خوب است که هرکدام با خانواده خود صحبت کنند یعنی اگر والدین آقا دخالت میکنند آقا خودش این مسئله را مدیریت کند به عبارتی مدیریت والدین شما با خودتان است و اگر نیازی بود در آخر همسرتان وارد شود. البته بهتر است اصلا همسر شما وارد این ماجرا نشود، هرچقدر کدورتهای داماد یا عروس با والدین همسر کمتر باشد بهتر است؛ به عبارتی اگر شما بخواهید رابطه با خانواده همسرتان را مدیریت کنید در نهایت شما، شخص بد ماجرا خواهید بود و ممکن است شما و والدین همسرتان روبهروی هم قرار بگیرید.
همچنین اگر مسئلهای وجود دارد خوب است والدین با فرزند خودشان صحبت کنند و پای عروس و دامادشان را به ماجرا باز نکنند چون در غیر این صورت ممکن است به جای حل مشکل، لجبازی بهوجود بیاید و کدورتها مشکلات بیشتری بهوجود بیاورد.
● وقتی احساسات والدین زندگی را خراب میکند
پدر و مادرها باید به این امر واقف باشند، وقتی فرزندشان را دوست دارند خواهان خوشبختی او هستند و خوشبختی او در گرو رابطهای خوب با همسرش است. پس هیچ عاملی نباید باعث شود، رابطه آنها خراب و فضای بین آنها آلوده شود. متاسفانه بعضی از خانوادهها متوجه نیستند که با بعضی از خودخواهیها یا موضعگیری نسبت به خانواده طرف مقابل و با حق به جانب نشان دادن خودشان رابطه بین فرزند و همسرش را خراب میکنند و به زندگی آنها آسیب میرسانند، گاهی حرفهای پرغرض و متلکآمیز خانوادهها تنها با این قصد گفته میشود که احساساتشان تخلیه شود و اصلا توجه نمیکنند که همین حرفها میتواند رابطه بین زوجین را خراب کند و حتی ممکن است به جدایی برسند.
● با احترام به خانوادهها پیام دهید
اگر خانواده شما اهل دخالت در زندگی شما و همسرتان هستند باید بهعنوان فرزندشان این پیام را با احترام به آنها بدهید که در حال دخالت در زندگی شما هستند و عملا همین دخالتها در رابطه شما مشکل بهوجود میآورد. یک زمانهایی بچهها جرات این را ندارند که به والدینشان بگویند دخالت آنها زندگیشان را به هم ریخته است یا حتی شرم میکنند یا... اینجا صحبت بیاحترامی نیست ولی خوب است به آنها گوشزد کنید و حتی در جاهایی مقابل آن بایستید.
● از کنار دخالتها عبور کنید
گاهی پدر و مادرها حرفهای خودشان را میزنند و هرچقدر هم به آنها گوشزد میکنیم، آنها توجهی نکرده و کار خودشان را ادامه میدهند، در اینجا باید ضمن احترامی که به پدر و مادرتان میگذارید کار خودتان را بکنید و به هیچ وجه در مورد این حرفها و دخالتها نه فکر کنید و نه حرف بزنید. مسئله اصلی زوجها از جایی آغاز میشود که بهدلیل دخالت والدین با هم شروع به جر و بحث میکنند و مثلا اینکه چرا بابای تو این را گفت؟ یا چرا مادرهایتان چنین رفتاری کردند؟ و... اگر این گفتوگوها نباشد و شما و همسرتان هم این توافق را داشته باشید که قرار نیست هیچ حرفی رابطه شما را خراب کند، به راحتی از کنار دخالتها عبور میکنید و اصلا به آنها فکر هم نمیکنید چون به هر صورت این حرفها همیشه وجود خواهد داشت و لزومی ندارد رابطه شما را خراب کند.
● وقتی همسرتان کار را سخت میکند
اگر همسر شما مشکلی با دخالتهای والدینش نداشته باشد و به عبارتی خودش اجازه دخالت را به پدر و مادرش میدهد کار خیلی مشکل میشود مسلما در چنین وضعیتی شما بسیار اذیت شده، آسیب میبینید و این میتواند رابطه را هم خراب کند مثلا اگر مادر همسرتان گلهای از شما داشته باشد و همسرتان هم این موضوع را به شما منتقل کند و پاسخ بخواهد، بحث آغاز میشود. در این لحظه از همسرتان بخواهید ببیند چه چیز برایش مهمتر است؟ به او بگویید والدینش را دوست نداشته باشد یا به آنها احترام نگذارد بلکه میخواهید اولویت اولش حفظ و مثبت نگه داشتن رابطه زناشویی باشد وگرنه چرا ازدواج کردهاست؟! به او یادآوری کنید قرار نیست شما به واسطه همسرتان نه با او بلکه با خانواده او زندگی کنید.
● رفت و آمد زیاد با خانوادهها ممنوع
درکشور ایران چون روابط نزدیک و همگرایی بین خانوادهها وجود دارد و با همه حرف زیاد میزنیم به همین دلیل وقتی زمان دیدنها زیاد میشود، بر همان منوال هم مشکلات نیز زیاد میشود مثلا اگر شما یکی از دوستانتان را زیاد ببینید، بالاخره یا از هم خسته میشوید یا ممکن است یک دلخوری کوچک بین شما بهوجود بیاید. وقتی دیر به دیر یکدیگررا ببینید هم حرف بیشتری دارید، هم سعی میکنید آن فرصتهای کوتاه را با حرفهای بهتر و زیباتری بگذرانید. این موضوع در مورد ما و پدر و مادرهایمان هم صادق است. پیشنهاد من این است که رفتوآمد با خانوادهها هفتهای یکبار یا ۲هفتهای یکبار و نهایتا ۲ ساعت باشد. حالا هر کدام از طرفین اگر میخواهند بیشتر خانواده خودشان را ببینند خوب حق دارند ولی رفتن ۲نفره بهتر است کمتر باشد. وقتی قرار باشد هر روز به خانه پدر و مادرها بروید بالاخره دلخوری پیش خواهد آمد. مثلا مادر شوهر از عروس چیزی میبیند که نمیپسندد مثل اینکه هر روز سفره را جمع میکرد ولی یک روز این کار را انجام نداده و... ولی وقتی رفتوآمد کم باشد اصلا صحبتها به این حیطهها وارد نمیشود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست