سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا
اسپاگتی با گوشت و سس قارچ
مواد لازم :
گوشت چرخکرده:
۵۰۰ گرم
پیاز خرد شده:
یک عدد
سوپ قارچ آماده:
۳۰۰ گرم
سس گوجهفرنگی:
۴۵۰ گرم
قارچ خرد شده:
۱۲۰ گرم
ادویه ایتالیایی:
یک قاشق مرباخوری
فلفل سیاه:
یکچهارم قاشق مرباخوری
اسپاگتی:
۳۶۰ گرم
پنیر پارمیزان رنده شده:
به میزان لازم
روش تهیه :
گوشت و پیاز را سرخ کنید تا پیاز نرم و گوشت قهوهای رنگ شود. سوپ قارچ، سس گوجهفرنگی، قارچ، ادویه و فلفل را اضافه کنید و روی شعله زیاد به جوش آورید. شعله را کم کنید و ۲۰ دقیقه در قابلمه را ببندید تا ریز جوش بزند و گاهی به هم بزنید. اسپاگتی را در آب جوش و کمی نمک بجوشانید پس از پخته شدن با آب سرد بشویید. آن را کمی گرم کنید و با مخلوط گوشت داغ و پنیر پارمیزان سرو کنید. (برای۶نفر)
مجله زندگی ایده آل
باز نشر اختصاصی: مجله اینترنتی Bartarinha.ir
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست