سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا

اسپاگتی با گوشت و سس قارچ


اسپاگتی با گوشت و سس قارچ

● مواد لازم :
▪ گوشت چرخ‌کرده: ۵۰۰ گرم
▪ پیاز خرد شده: یک عدد
▪ سوپ قارچ آماده: ۳۰۰ گرم
▪ سس گوجه‌فرنگی: ۴۵۰ گرم
▪ قارچ خرد شده: ۱۲۰ گرم
▪ ادویه ایتالیایی: یک قاشق مرباخوری
▪ فلفل سیاه: …

مواد لازم :

گوشت چرخ‌کرده:

۵۰۰ گرم

پیاز خرد شده:

یک عدد

سوپ قارچ آماده:

۳۰۰ گرم

سس گوجه‌فرنگی:

۴۵۰ گرم

قارچ خرد شده:

۱۲۰ گرم

ادویه ایتالیایی:

یک قاشق مرباخوری

فلفل سیاه:

یک‌چهارم قاشق مرباخوری

اسپاگتی:

۳۶۰ گرم

پنیر پارمیزان رنده شده:

به میزان لازم

روش تهیه :

گوشت و پیاز را سرخ کنید تا پیاز نرم و گوشت قهو‌ه‌ای رنگ شود. سوپ قارچ، سس گوجه‌فرنگی، قارچ،‌ ادویه و فلفل را اضافه کنید و روی شعله زیاد به جوش آورید. شعله را کم کنید و ۲۰ دقیقه در قابلمه را ببندید تا ریز جوش بزند و گاهی به هم بزنید. اسپاگتی را در آب جوش و کمی نمک بجوشانید پس از پخته شدن با آب سرد بشویید. آن را کمی گرم کنید و با مخلوط گوشت داغ و پنیر پارمیزان سرو کنید. (برای۶نفر)

مجله زندگی ایده آل

باز نشر اختصاصی: مجله اینترنتی Bartarinha.ir