جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
سلامت باقیمانده غذاها
اگر باقیمانده غذاها به درستی بسته بندی نشود، محل بسیار مناسبی برای رشد باکتری ها خواهندبود. علاوه بر این توجه به تهیه بهداشت غذا نیز در این میان نقش بسیار مهمی دارد. مهم ترین قانون این است که هرگز مقدار اندک غذای باقیمانده ارزش بیمار شدن را ندارد و بهتر است دور ریخته شود.
به منظور جلوگیری از این امر توجه به موارد زیر ضروری به نظر می رسد:
همواره هنگام آماده سازی غذا نکات بهداشتی مورد توجه قرار گیرد، چرا که باعث می شود، ماندگاری غذا بیشتر گردد. شست و شوی دست ها پیش از طبخ غذا، استفاده از تخته های مجزا برای خرد کردن گوشت و سبزیجات، پخت کامل غذا به منظور از بین بردن باکتری های موجود در آن، تمیز نگه داشتن آشپزخانه و شست وشوی مرتب آن با مواد شوینده و آنتی باکتریال حداقل یک بار در هفته از مواردی هستند که رعایت آنها سلامت را به همراه خواهد داشت.
[آرزو محمودی]
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست