یکشنبه, ۱۷ تیر, ۱۴۰۳ / 7 July, 2024
مجله ویستا
ته چین ماهی
![ته چین ماهی](/web/imgs/16/11/ocm0a1.jpeg)
مواد لازم
ماهی قزل آلا:
دو عدد
روغن مایع ذرت:
یک پیمانه
برنج:
پنج پیمانه
سبزی پلو:
چهار پیمانه
سیر تازه خردشده:
نصف پیمانه
نمک و فلفل:
به میزان لازم
زعفران:
به میزان لازم
طرز تهیه
ماهی ها را تمیز شسته و استخوان آنها را جدا می کنیم. مقداری نمک، فلفل و زعفران به آنها می زنیم تا مزه دار شوند. در این فاصله برنج را که از شب قبل همراه نمک خیس کرده ایم با سبزی پلو آبکش می کنیم. سپس ماهی را از طرفی که گوشت دارد در ماهیتابه سرخ می کنیم و طرف دیگر که پوست ماهی می باشد را ته ماهیتابه قرار داده و برنج آبکش شده را روی آن می ریزیم. و سپس سیر تازه را روی آن می ریزیم. در ظرف کوچکی، نصف پیمانه آب و بقیه روغن را ریخته روی حرارت می گذاریم. زمانی که به جوش آمد روی برنج می ریزیم و در ظرف را با فویل آلومینیومی بسته و آن را یک ساعت روی حرارت ملایم دم می کنیم. نهایتا، در ظرف موردنظر برگردانده و تزئین می کنیم.
![](/imgs/no-img-200.png)
مسعود پزشکیان انتخابات انتخابات ریاست جمهوری ایران پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری 1403 سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم دولت چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ انتخابات 1403 ریاست جمهوری
تهران کنکور آلودگی هوا هواشناسی قتل شهرداری تهران سلامت سازمان هواشناسی آموزش و پرورش پلیس راهور قوه قضاییه پلیس
بانک مرکزی قیمت طلا خودرو قیمت دلار قیمت خودرو بازار خودرو بورس واردات خودرو بازار سرمایه حقوق بازنشستگان دلار ایران خودرو
عاشورا کربلا امام حسین تلویزیون خودکشی نقاشی امام حسین (ع) سینمای ایران تئاتر رامبد جوان سینما هنرمندان
کنکور ۱۴۰۳ طب سنتی باتری
رژیم صهیونیستی فلسطین غزه جنگ غزه اسرائیل روسیه آمریکا انگلیس جو بایدن چین حماس حزب الله لبنان
پرسپولیس فوتبال استقلال یورو 2024 خوان کارلوس گاریدو باشگاه پرسپولیس لیگ برتر علیرضا بیرانوند تیم ملی آلمان نقل و انتقالات لیگ برتر تیم ملی اسپانیا لیگ برتر ایران
هوش مصنوعی موبایل سامسونگ فناوری ناسا نخبگان استاندارد گوگل
ازدواج رژیم غذایی ویتامین تب دانگ کاهش وزن طول عمر آلزایمر پوکی استخوان سردرد