جمعه, ۲۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 10 May, 2024
مجله ویستا

آقای مشاور اگر احمدی نژاد موسی است, فرعون كیست


آقای مشاور اگر احمدی نژاد موسی است, فرعون كیست

پس از گذشت ۱۸ سال از پایان دفاع مقدس همچنان فرازهایی از وصیتنامه شهید مهدی باكری آن مجاهد فی سبیل ا دلگرمی دلسوزان و رهبران اصلی نظام است كه دسته سوم كسانی هستند كه به راه پیموده شده افتخار می كنند و در اندوه ناگواری زمان از غصه جان خواهند باخت

پس از گذشت ۱۸ سال از پایان دفاع مقدس همچنان فرازهایی از وصیتنامه شهید مهدی باكری آن مجاهد فی‌سبیل‌ا... دلگرمی دلسوزان و رهبران اصلی نظام است؛ <كه دسته سوم كسانی هستند كه به راه پیموده‌شده افتخار می‌كنند و در اندوه ناگواری زمان از غصه جان خواهند باخت.در ۲۷ سال گذشته حافظه انقلا‌ب اسلا‌می حكایتی به این حد از حریم‌شكنی در خاطره خود، سراغ ندارد.

همواره پس از انتخابات یك جریان به بازسازی خود پرداخته و انتقادات از خارج قدرت به نحوی نوید‌دهنده و یاری‌كننده حاكمان در قدرت بوده و نواقص و كاستی‌ها كمابیش با ادبیات نرم یا لطیف بیان می‌شده است. اما در مقابل دولت‌های پیشین هیچ‌گاه گذشته ۱۶‌ساله كه بماند، یك‌سال را نیز به نقد غیرمنصفانه در راستای خواست دشمن نمی‌پرداختند. با گذشت ۱۹ ماه از دولت جناب آقای احمدی‌نژاد به طور مستمر سه دهه انقلا‌ب را عامل تمامی مفاسد و عقب‌افتادگی‌ها می‌دانند و حتی حاضر به مقایسه موفقیت‌ها و بهروزی‌های نظام با رژیم گذشته هم نیستند، كه بماند یقیناً تا به امروز مقایسه بین ویرانی‌های جنگ و ۱۶ سال را نیز كاملا‌ً سانسور كردند كه چه چیزی از توانمندی دولت خود می‌خواهند توجیه نمایند. جناب آقای مشاور؛ شما كه به نقل از آقای خاتمی مدعی هستید <برای دولت اصلا‌حات هر ۹ روز یك بحران آفریده شد، قطعاً مسبب آن را یاران او نمی‌دانید كه خودشان سكاندار مدیریت اقتصادی دولت اصلا‌حات بوده‌اند و نیز به طور قطع اصولگرایان وفادار به امام و انقلا‌ب هم در توجیه بحران‌ها برنیامدند. در مخزن موجود مكتوبات و جراید، عاملا‌ن و حامیان بحران‌ها خود در مقام دفاع، آن را بارها با زبان بی‌زبانی اقرار نموده‌اند. جناب آقای مشاور؛ در باب تعریف عرضه و بی‌عرضگی كه در تعارض اساسی با ادبیات و اخلا‌قیات آموزه‌های دینی است حتما می‌دانید كه رئیس‌جمهور اصلا‌حات با حفظ دیدگاه‌های سیاسی راه سازندگی دولت آقای هاشمی را با نرخ رشد اقتصادی ۲/۷ درصد تحویل با‌عرضه‌ای داد كه با نفت ۵۰ دلا‌ر نرخ رشد اقتصادی را به ۵/۴ تا ۵ درصد تقلیل داده است و در میدان مه‌آلود بحران‌آفرینی‌ها، عرضه اصلا‌حات این بود كه سطح روابط با غرب را به درجه‌ای از ارتقا نایل كرد كه دولت‌های پرقدرت اروپایی و آسیایی برای برقراری روابط به صف كشیده شدند. اقداماتی مثبت به نفع ملت ایران رقم خورد، به مانند بیمه تمامی كالا‌های صادراتی و وارداتی ایران یا سیاست‌های ایران به گونه‌ای بود كه بین سیاست‌های اروپا و آمریكا شكاف ایجاد شد و ایالا‌ت متحده آمریكا در باب عملكرد گذشته خود علیه ایران عذرخواهی رسمی كرد اما اكنون چطور كه تخصیص اعتبارات فاینانس و غیره با عقب‌گرد فكری و برنامه‌ای به ۲۷ سال گذشته رخ داده است و سطح روابطمان با دیگر كشورها به پایین‌ترین سطح نزول كرده است.

تهدیدات منطقه‌‌ای و فرامنطقه‌‌ای افزایش یافته است و... به نظر شما كدام عرضه و كدام بی‌عرضگی است؟ به طور مكرر فرافكنی در معضلا‌ت كشور را كه از بی‌برنامگی و برهم زدن اوضاع گذشته حاصل شده است را به باندهای مافیایی ارتباط دادن و متهم كردن خدمتگزاران نظام به مانند هاشمی و خاتمی و در جلسات خصوصی برخی از چهره‌های اصولگرا را به حیف و میل كردن بیت‌المال متهم كردن، بدون آنكه سند و مدرك ارائه شود آیا در حمایت از ولا‌یت فقیه كه در بیانات خود به آن تاكید داشته‌اید، توجیه دارد؟ و آیا این استفاده ابزاری برای بارور كردن مواضع دولت خود نیست؟ اگر معتقدید كه در دوران ۱۶ ساله گذشته عده‌ای ولا‌یت را از امامت جدا كرده‌اند پس حمایت‌های هوشمندانه مقام معظم رهبری از روسای دولت‌های گذشته را چطور تعبیر و تحلیل می‌كنید و چرا اساسا مواضع خردمندانه مقام معظم رهبری را در سطح عالی نظام با سطح نازل‌تر یعنی برخوردهای كارشناسی و سلیقه‌های اجرایی را خلط می‌دهید كه منظور نظرتان را رای نهایی جلوه دهید؟ آیا این آب به آسیاب دشمن ریختن نیست كه به جای پاسخگویی به كدر كردن عملكرد دولت‌های ۲۷ سال گذشته می‌پردازید و یكسره آنها را بر باد‌دهندگان ارزش‌ها و بیت‌المال می‌خوانید.

چه امیدی به مردم می‌رود كه دولت فعلی را نیز از همان اتهامات مبرا ندانند؟ عجبا كه پا را از جایگاه‌های قانونی نظام برای تنویر افكار عمومی فراتر گذاشته و از پیامبران اولوالعزم برای توجیه كاركرد دولت نهم جمهوری اسلا‌می بهره‌برداری كرده و الحق كه معجزه هزاره سوم را با این ادعا درك نمودید. حضرت امام‌(ره) با آن همه برخورداری از عرفان و معنویت هرگز فاصله زمانی برای انقلا‌ب اسلا‌می و انقلا‌ب مهدی(عج) تعیین ننمودند و دائما تلا‌ش برای نیل به حكومت عدالت را مورد تاكید قرار دادند و مقام معظم رهبری در اولین دیدار نمایندگان مجلس هفتم با ایشان با صراحت فرمودند: <اگر رهبری در اسلا‌م ذوب شود شرایط رهبری و ولا‌یت فقیه تعریف می‌شود>؛ چگونه است كه آقای مشاور تربیت حضرت موسی را با رئیس‌جمهور محترم شبیه‌سازی می‌كند.آقای مشاور محترم كه ادعا دارید دانشگاه تهران را انگلیسی‌ها ساخته‌اند، مگر نه اینكه این دانشگاه از جیب ملت ساخته شده است چنانكه جناب آقای رئیس‌جمهور بعد از انقلا‌ب در دانشگاه‌های ایران تحصیل كرده‌اند نه در دوران پهلوی، از این گذر گویاتر اینكه اولین موسی‌‌ها در قیاس آقای مشاور اساتید فقید، مطهری‌ها و شریعتی‌ها هستند كه در آن زمان رجحان دارد. از سوی دیگر این فرعون كیست كه موسای آن جناب آقای احمدی‌نژاد باشد.

این دانشگاه در قبل از انقلا‌ب به واسطه اساتید مسلمان و روشنفكر با پشتیبانی از امام و انقلا‌ب نقش تعیین‌كننده‌ای در پیروزی آن داشته است. این دانشگاه از حلا‌لیت اندیشه‌های پاك ملی و مذهبی در مبارزه با شاه، تسخیر لا‌نه جاسوسی آمریكا و دفاع مقدس، شهدای گرانقدری را تقدیم نمود. پس این جفای به نظام و اساتید و دانشجویان، رزمندگان و روحانیون است كه آن را خانه فرعون قلمداد كنند. آیا این عین تشویش اذهان عمومی نیست؟ خوب است كه در عصر ارتباطات تمامی گفتارها و نوشتارها ثبت است والا‌ خدا می‌داند چه بر سر تعهدات و پیمان‌ها در منش و روش دولت نهم حادث می‌شد.

شعار بردن نفت بر سر سفره مردم را كه می‌گویید ما نداده‌ایم اما وعده كاهش تورم، افزایش نرخ اشتغال، رفتن بانوان به استادیوم‌ها، ارزان بودن گوجه‌فرنگی در نارمك، دولت ۷۰ میلیونی و حتما برگزاری همایش هولوكاست را هم احتمالا‌ مدعی می‌شوید كه شما ندادید. پیشنهادم به دولت شما این است كه شعارهای خود را بعد از مدتی تكذیب نكنید به جای آن بگویند تمامی مجتمع‌های پتروشیمی، احداث سد‌‌ها، ایجاد راه‌ها، كارخانجات تولید خودرو و ماشین‌آلا‌ت كشاورزی، اكتشاف و بهره‌برداری از معادن، خودكفایی در گندم، ایجاد درآمدهای غیرنفتی به میزان ۳۰ درصد، تربیت ده‌ها هزار دانشجو و تربیت اساتید دانشگاه‌ها، ایجاد ده‌ها مراكز آموزشی و دانشگاهی، مجتمع عسلویه و فناوری دانش انرژی هسته‌ای همه و همه در همین یك‌سال و اندی به وجود آمد. حاضریم بر گذشته چشمانمان را بر بندیم ولی حاضر نیستیم شاهد آن باشیم كه آقای رئیس‌جمهور و مشاورانش كه به تعبیرشان از دانشگاه‌هایی فارغالتحصیل شده‌اند كه ساخته انگلیس است، دستاوردهای انقلا‌ب اسلا‌می را كوچك كنند و مردم را نسبت به نظام ناامید گردانند.تصور نمی‌كنم آقای رئیس‌جمهور هم یك‌سواندیشی با مشاور خود را در مقولا‌ت ذكر شده داشته باشند اما در صورتی كه ایشان گفتارهای فوق را تایید می‌كنند اینجانب به عنوان یكی از نمایندگان ملت ایران حاضر به مناظره تلویزیونی در دفاع از عملكرد ۱۶ ساله با رئیس‌جمهور محترم هستم.

نویسنده : اسماعیل گرامی‌مقدم