سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

تا حالا پنکیک لبو عسلی خورده‌اید؟


تا حالا پنکیک لبو عسلی خورده‌اید؟

تا حالا پنکیک لبو عسلی خورده‌اید؟ پنکیکی با رنگ و روی زیبا که صبح دلپذیری برای شما می‌سازد.

تا حالا پنکیک لبو عسلی خورده‌اید؟ پنکیکی با رنگ و روی زیبا که صبح دلپذیری برای شما می‌سازد.

مواد لازم:

۱ پیمانه آرد

۲ ق س عسل

۱/۲ پیمانه شیر

۱ عدد تخم‌مرغ

۳ عدد لبوی کوچک

۱ ق چ بیکینگ‌پودر

طرز تهیه:

۱. همه مواد را با هم مخلوط کنید؛ به‌این‌ترتیب که اول آرد، بیکینگ پودر،شیر و تخم‌مرغ​ را هم زده در یک کاسه بریزید و مخلوط کنید. بعد عسل و لبوی رنده شده یا پوره شده را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. وقتی مایه پنکیک آماده شد، به مدت ۵ دقیقه بگذارید در یک ظرف شیشه‌ای استراحت کند.

۲. حالا تابه‌ای را کمی چرب کنید و به‌اندازه‌ای که می‌خواهید از مایه درون تابه بریزد. وقتی مایه پنکیک حباب زد آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم حرارت ببیند و حباب بزند. وقتی دو طرف پنکیک خوب پف کرد آن را از روی حرارت بردارید و سرو کنید.