چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

خواص زنجبیل


زنجبیل یك ادویه است كه خواص زیادی دارد و به غذا طعم خاصی می‏دهد. زنجبیل در بهبود تهوع ناشی از حركت ماشینی یا كشتی یا هواپیما و یا تهوع دوران بارداری بسیار مفید است. تحقیقات نشان …

زنجبیل یك ادویه است كه خواص زیادی دارد و به غذا طعم خاصی می‏دهد. زنجبیل در بهبود تهوع ناشی از حركت ماشینی یا كشتی یا هواپیما و یا تهوع دوران بارداری بسیار مفید است. تحقیقات نشان داده‏اند كه زنجبیل در رقیق كردن خون نقش مهمی دارد. در یك تحقیق در كشور دانمارك، زنجبیل در رقیق كردن خون برابر با آسپرین نشان داده شد. در بین مواد خوراكی فقط سیر تاثیر مشابه با زنجبیل دارد. همچنین تحقیقات بر حیوانات نشان دهنده تاثیر مثبت زنجبیل بر كلسترول خون بوده است. زنجبیل را می‏توان در سس سالاد، سبزیجات آب پز یا تفت داده شده در كمی روغن و در طبخ ماهی و مرغ استفاده كرد.