دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا
جشنواره میوههای پائیزی
مواد لازم
۴ فنجان برگ خرد شده اسفناج
یک عدد سیب قرمز خرد شده
یک فنجان انگور
۹ فنجان طالبی یا هندوانه خرد شده
نصف فنجان انار دانه شده
مواد لازم برای تهیه سس
نصف فنجان ماست
یک چهارم فنجان آب پرتقال
طرز تهیه
برگ اسفناج را پخته و خرد کنید. سیب، انگور و طالبی را نیز با چاقو به قطعات کوچک و مساوی تقسیم کنید. سپس در کاسه کوچکی ماست را با آب پرتقال بخوبی هم زده و روی سالاد بریزید و دانههای انار را افزوده و با نوک چنگال محتویات داخل کاسه را مخلوط کنید.
محتویات
۱۸۶ کالری
۲ گرم چربی
۲ میلیگرم کلسترول
۴ گرم فیبر
۵۵ میلیگرم سدیم
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران مجلس شورای اسلامی صادق زیباکلام مجلس انتخابات دولت انتخابات مجلس مجلس دوازدهم انتخابات مجلس دوازدهم انتخابات مجلس شورای اسلامی ستاد انتخابات کشور دولت سیزدهم
قتل سیل فضای مجازی تهران هواشناسی شهرداری تهران زلزله سازمان هواشناسی وزارت بهداشت پلیس سلامت بارش باران
سایپا خودرو حج تمتع قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا گاز بازار خودرو حقوق بازنشستگان نمایشگاه نفت ایران خودرو بانک مرکزی
نمایشگاه کتاب کتاب نمایشگاه کتاب تهران جشنواره فیلم فجر دفاع مقدس تئاتر سینمای ایران تلویزیون رضا عطاران سینما نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران سریال
فناوری کره زمین
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین جنگ غزه آمریکا روسیه حماس افغانستان سازمان ملل رفح اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید لیگ برتر بازی هوادار باشگاه پرسپولیس لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران سپاهان باشگاه استقلال
هوش مصنوعی شفق قطبی همراه اول خورشید مریم میرزاخانی ایلان ماسک تبلیغات ناسا اپل نوآوری گوگل
سرطان رژیم غذایی کاهش وزن دیابت فشار خون استرس قهوه بارداری افسردگی