دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا
جشنواره میوههای پائیزی
مواد لازم
۴ فنجان برگ خرد شده اسفناج
یک عدد سیب قرمز خرد شده
یک فنجان انگور
۹ فنجان طالبی یا هندوانه خرد شده
نصف فنجان انار دانه شده
مواد لازم برای تهیه سس
نصف فنجان ماست
یک چهارم فنجان آب پرتقال
طرز تهیه
برگ اسفناج را پخته و خرد کنید. سیب، انگور و طالبی را نیز با چاقو به قطعات کوچک و مساوی تقسیم کنید. سپس در کاسه کوچکی ماست را با آب پرتقال بخوبی هم زده و روی سالاد بریزید و دانههای انار را افزوده و با نوک چنگال محتویات داخل کاسه را مخلوط کنید.
محتویات
۱۸۶ کالری
۲ گرم چربی
۲ میلیگرم کلسترول
۴ گرم فیبر
۵۵ میلیگرم سدیم
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست