یکشنبه, ۵ اسفند, ۱۴۰۳ / 23 February, 2025
مجله ویستا
کیک برنجی

مواد لازم:
آرد برنج:
۱۰۰گرم
شکر:
۸۰گرم
آب:
۲۰۰میلی لیتر
خمیرمایه:
نصف قاشق مرباخوری
آب ولرم:
نصف قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: یک چهارم قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
آرد برنج الک شده را با آب و شکر مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا غلیظ شود.
هنگام پخت مرتب هم بزنید تا مواد گلوله نشود.
مواد را از صافی رد کنید و بگذارید خنک شود.
مایه خمیر را با آب ولرم مخلوط کنید و کنار بگذارید تا فعال شود. سپس همراه با بکینگ پودر به مخلوط آرد برنج اضافه کنید و به مدت ۶ تا ۸ ساعت در دمای اتاق قرار دهید تا حجم مواد ۲برابر شود.
مواد به دست آمده را در ظرفی که کمی چرب شده است بریزید و به مدت ۲۰دقیقه روی آب در حال جوش با حرارت بالا قرار دهید تا بخار پز شود.
پس از کمی خنک شدن، برش بزنید و سرو کنید.
ارزش غذایی هر ۱۵۸گرم آرد برنج
کالری:
۵۷۸
چربی کلی:
۲.۲ گرم
کربوهیدرات کلی:
۱۲۶.۶ گرم
فیبر غذایی:
۳.۸گرم
قند:
۰.۲ گرم
پروتئین:
۹.۴ گرم
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست