شنبه, ۳۰ تیر, ۱۴۰۳ / 20 July, 2024
مجله ویستا
خورشت باقلاقاتق
مواد لازم:
۳ کیلو گرم باقلای رشتی سبز و تازه یا ۵۰۰ گرم باقلای رشتی خشک
۴ قاشق غذاخوری شوید (خشک یا تر)
۳ عدد تخم مرغ
یک و نیم بته سیر
نصف قاشق چایخوری زردچوبه
۲۵۰ گرم روغن یا کره
فلفل و نمک به مقدار کافی
طرز تهیه:
یکی از معروفترین خورشتهای گیلان، باقلاقاتوق است. باقلای رشتی دو پوسته است که باید هر دو پوست آنرا گرفت. امروزه میتوان این باقلا را بصورت پوست گرفته و آماده در میدان تجریش تهران یافت. نمونه خشک آن که دارای یک پوست میباشد و بسیار شبیه لوبیا میباشد در مغازه های ایرانی خارج از کشور نیز فروخته میشود که باید آنرا یک شب در آب ولرم خیس نموده و سپس پوست آنرا گرفت.
باقلای رشتی را با سیر ریز شده و زردچوبه و شوید و روغن مخلوط نموده و تفت میدهیم. آنگاه بدان آب اضافه مینماییم تا روی باقلا را بگیرد. حرارت را کم مینماییم تا آهسته بجوشد و باقلا بپزد. مراقب باشید باقلا له نشود. سپس تخم مرغ را در آن شکسته و در ظرف را میگذاریم تا تخم مرغ بسته شود. نمک و فلفل زده و سرو مینماییم. این خورشت با برنج، ماهی دودی یا شور، زیتون پرورده صرف میشود.
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان ایران پزشکیان دولت چهاردهم دولت محمدجواد ظریف رئیس جمهور انتخابات مجلس شورای اسلامی ظریف انتخابات ریاست جمهوری سعید جلیلی
تب دنگی تهران پشه آئدس هواشناسی قتل گرمای هوا وزارت بهداشت شهرداری تهران سازمان هواشناسی پلیس شهر تهران سلامت
دولت سیزدهم قیمت خودرو واردات خودرو برق خودرو مایکروسافت حقوق بازنشستگان قیمت طلا بازنشستگان قیمت دلار بازار خودرو مسکن
عاشورا فضای مجازی سینمای ایران کربلا تلویزیون امام حسین (ع) سینما امام حسین اوشین موسیقی تئاتر مهران مدیری
فناوری
رژیم صهیونیستی دونالد ترامپ غزه اسرائیل فلسطین یمن آمریکا جو بایدن روسیه ترامپ چین جنگ غزه
پرسپولیس فوتبال استقلال نقل و انتقالات باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال نقل و انتقالات لیگ برتر علی علیپور لیگ برتر لیگ برتر ایران تراکتور علیرضا بیرانوند
اینترنت امنیت سایبری ویندوز سامسونگ ناسا گوگل موبایل مریخ هوش مصنوعی عیسی زارع پور سرعت اینترنت
سلامت روان چاقی کاهش وزن افسردگی