شنبه, ۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 25 January, 2025
برش های گردو ، نارگیل
مواد لازم:
کره یا مارگارین نرم: ۶ قاشق غذاخوری
شکر: یک چهارم پیمانه
آرد: یک پیمانه+۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ: ۲عدد
وانیل: کمی
شکر: یک پیمانه
نارگیل: یک پیمانه
گردو خرد شده: نصف پیمانه
طرز تهیه:
فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
کره و شکر را با سرعت پایین همزن، هم بزنید تا نرم و سبک شود.
یک پیمانه آرد را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. خمیر به دست آمده را در قالب مربع شکل پهن کنید و به مدت ۱۲ تا ۱۷ دقیقه در فر قرار دهید تا کمی طلایی شود.
در ظرف متوسط دیگر، تخم مرغ ها را کمی هم بزنید، وانیل و شکر ۲قاشق غذاخوری و نارگیل و گردو را اضافه کنید و هم بزنید و به طور مساوی روی خمیر پخته شده پهن کنید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید تا کمی طلایی رنگ شود و خود را بگیرد.
بگذارید پس از پخت به مدت ۱۰ دقیقه بماند، با استفاده از نوک چاقو آن را از قالب جدا کنید و پس از آن که کاملاً خنک شد، برش بزنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست