چهارشنبه, ۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 22 January, 2025
مجله ویستا

پای ریواس


پای ریواس

● مواد لازم برای خمیر پای
▪ آرد کیک: یک لیوان
▪ نمک: یک هشتم قاشق مرباخوری
▪ کره سرد: یک سوم لیوان
▪ آب یخ: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
● مواد داخل پای
▪ آرد کیک: یک سوم لیوان
▪ شکر: یک و یک چهارم …

مواد لازم برای خمیر پای

آرد کیک:

یک لیوان

نمک:

یک هشتم قاشق مرباخوری

کره سرد:

یک سوم لیوان

آب یخ:

۳ تا ۴ قاشق غذاخوری

مواد داخل پای

آرد کیک:

یک سوم لیوان

شکر:

یک و یک چهارم لیوان

گردوی خردشده:

یک سوم لیوان (در صورت دلخواه)

دارچین:

نصف قاشق مرباخوری

جوز هندی:

یک چهارم قاشق مرباخوری

ریواس تازه خرد شده:

۴لیوان

موادلازم برای روی پای

آرد کیک:

یک لیوان

شکر:

دو سوم لیوان

کره سرد:

نصف لیوان

طرز تهیه

فر را روی حرارت ۲۰۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید. یک لیوان آرد و نمک را مخلوط کنید و یک سوم لیوان کره سرد را با چنگال به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا به شکل خرده نان درآید. آب به اندازه ای اضافه کنید که خمیر خیس شود. خمیر را به شکل توپ درآورید و روی سطح آغشته به آرد بازکنید سپس روی قالب مناسب پهن کنید و محکم به کناره های ظرف فشار دهید خمیری که از لبه قالب اضافه آمده را ببرید. خمیر پای را کنار بگذارید. همه مواد داخل پای را باهم خوب مخلوط کنید و روی خمیر بریزید. مواد روی پای را باهم مخلوط کنید تا به شکل خرده نان در بیاید، سپس روی پای بریزید. لبه پای را با کاغذ آلومینیومی بپوشانید و به مدت یک ساعت تا زمانی که روی آن طلایی و مواد داخل آن شروع به جوشیدن کند در فر قرار دهید.