سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

چربی های غذایی


چربی های غذایی

اسیدهای چرب در تشکیل مواد التهابی یا ضد التهابی که با عنوان پروستا گلاندین ها شناخته می شود،تاثیر گذار است.

اسیدهای چرب در تشکیل مواد التهابی یا ضد التهابی که با عنوان پروستا گلاندین ها شناخته می شود،تاثیر گذار است. مصرف چربی غذایی می تواند بر حسب نوع روغن مصرف شده موجب افزایش یا کاهش التهاب شود.

اسیدآراشیدونیک از اسیدهای چربی است که تنها از منابع حیوانی (گوشت، لبنیات) مشتق می شود. اسیدمزبور از طریق تبدیل شدن به پروستاگلاندین های التهابی و لوکرترین ها در فرآیند ملتهب شدن بدن موثر است. منابع حیوانی علاوه بر اسید آراشیدونیک، دارای مقدار زیادی چربی های اشباع شده نیز است. چربی های مزبور نیز می تواند التهاب بدن را افزایش دهد. رژیم های گیاهی غالباً برای درمان وضعیت های التهابی مفید است زیرا فاقد اسیدآراشیدونیک است که به پروستاگلاندین های التهابی و لوکرترین ها تبدیل می شود؛ در حالی که اسیدهای چرب گیاهی مهمی مانند لینولنیک و لینولئیک را تولید می کند. این اسیدهای چرب مانع از ایجاد التهاب می شود.