سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
چربی های غذایی
اسیدهای چرب در تشکیل مواد التهابی یا ضد التهابی که با عنوان پروستا گلاندین ها شناخته می شود،تاثیر گذار است. مصرف چربی غذایی می تواند بر حسب نوع روغن مصرف شده موجب افزایش یا کاهش التهاب شود.
اسیدآراشیدونیک از اسیدهای چربی است که تنها از منابع حیوانی (گوشت، لبنیات) مشتق می شود. اسیدمزبور از طریق تبدیل شدن به پروستاگلاندین های التهابی و لوکرترین ها در فرآیند ملتهب شدن بدن موثر است. منابع حیوانی علاوه بر اسید آراشیدونیک، دارای مقدار زیادی چربی های اشباع شده نیز است. چربی های مزبور نیز می تواند التهاب بدن را افزایش دهد. رژیم های گیاهی غالباً برای درمان وضعیت های التهابی مفید است زیرا فاقد اسیدآراشیدونیک است که به پروستاگلاندین های التهابی و لوکرترین ها تبدیل می شود؛ در حالی که اسیدهای چرب گیاهی مهمی مانند لینولنیک و لینولئیک را تولید می کند. این اسیدهای چرب مانع از ایجاد التهاب می شود.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا رافائل گروسی اصفهان نیچروان بارزانی محمد اسلامی رهبر انقلاب مجلس شورای اسلامی دولت دولت سیزدهم شورای نگهبان مجلس
هواشناسی تهران قتل شهرداری تهران حجاب دادگاه آموزش و پرورش وزارت بهداشت فضای مجازی شهرداری سلامت پلیس
مالیات خودرو قیمت طلا سایپا قیمت خودرو بازار خودرو قیمت دلار ایران خودرو بانک مرکزی حقوق بازنشستگان مسکن بورس
تلویزیون نمایشگاه کتاب سینما افعی تهران سریال موسیقی سینمای ایران دفاع مقدس تئاتر کتاب صدا و سیما نمایشگاه کتاب تهران
دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان فضا
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین حماس جنگ غزه روسیه رفح چین نوار غزه طوفان الاقصی اوکراین
استقلال فوتبال پرسپولیس ذوب آهن لیگ برتر نساجی لیگ برتر ایران لیگ برتر فوتبال ایران بازی رئال مادرید سپاهان جواد نکونام
هوش مصنوعی سامسونگ ناسا آیفون مایکروسافت اپل گوگل باتری اندروید ماهواره اینوتکس
بیماران خاص مواد غذایی ویتامین رژیم غذایی زیبایی بیمه کاهش وزن دندانپزشکی فشار خون