چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
بیسکویت صبحانه
مواد لازم برای ۳۰ عددبیسکویت:
تخممرغ:
۳عدد
شکر:
سهچهارم فنجان
کره آبشده:
یکدوم ۲ سوپخوری
پوست پرتقال:
یک عدد
وانیل:
یک قاشق سوپخوری
آرد:
۲ فنجان
جوش شیرین:
یک قاشق سوپخوری
بادام:
یک سوم فنجان، خام و پوستگرفته
روش تهیه :
۱. فر را با دمای ۱۷۵درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.
۲. تخممرغها را در ظرفی شکسته و با شکر، حسابی مخلوط کنید تا زرده تخممرغ رنگپریده شود. کره، پوست پرتقال و وانیل را با هم مخلوط کنید.
۳. آرد و جوششیرین را به مخلوط تخممرغ اضافه کنید. بادام را هم اضافه کرده و آنقدر هم بزنید تا کاملا چسبناک شود.
۴. حالا خمیر را به صورت ۲ تکه بلند و کمعرض، روی یک کاغذ کرهای پهن کنید و برای ۲۰ تا ۲۳ دقیقه بپزید تا نرم شود.
۵. حالا صبر کنید تا خمیر نیمپخته کمی خنک شود و سپس، آن را به عرض کمتر از یک سانتیمتر ببرید. حالا دوباره برشهای خمیر را به فر برگردانید و هر سمتش را برای ۶ تا ۸ دقیقه بپزید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست