سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
اثرات گوشت بر چهره آدمی
گوشتها از مواد پروتئینی هستند و این پروتئینها از ۲۲ اسید آمینه بدست می آیند. و از هر اسید آمینیه هزاران چهره و صورتهای مختلف ساخته می شود این تفاوت چهره های آدمیان که روزانه شما مشاهده می کنید، به علت تفاوت اسید آمینه ها از یکدیگر است. و اگر غیر از این می بود. هرج و مرجی در جهان آفرینش رخ می داد که هیچ زمانی دارای نظم نمی شد. زیرا آدمیان دیگر پدر یا مادر یا اقوام خود را نمی شناختند. وراثت و ژنتیک نیز دستخوش این هرج و مرج می شد، و صفات ارثی آدمیان بر باد می رفت و دیگر پدر یا مادری نبود که فرزندش را بشناسد یا فرزندی پدر و مادر را.
وقتی مواد گوشتی خورده می شود، در بدن تجزیه می شود. سلولهای بدن از تجزیه آن پروتئینی را که خود می خواهند، دوباره می سازند. اگر پروتئین زیاد وارد بدن شود، ذخیره می گردد تا بعداً از آن استفاده شود. سلولهای بدن از پروتئینهای دست پرورده خود گلبولهای قرمز خون، هورمونها و آنزیم مورد لزوم را می سازند. این تغییرات شیمیایی شب و روز ادامه دارد.
اما اگر پروتئین کمتر از مقدار احتیاج به بدن برسد، گلبولهای قرمز خون، هورمونها و آنزیمها ساخته نمی شوند. در نتیجه عضلات حالت طبیعی خود را از دست می دهند و چین و چروک در صورت پیدا می شود و کم کم پیری زودرس فرا می رسد. یکی از علل چین و چروک صورت نرسیدن یا کم رسیدن مواد پروتئینی چه گیاهی و چه حیوانی است.
منابع مهم پروتئینها:
جگر، دل، قلوه، شیرتازه، پنیر، گوشت، ماهی، تخم مرغ، مخمر آب جو، جوانه گندم، شلتوک برنج، سویا و بادام زمینی و گردو است.
اسیدهای آمینه میل ترکیبی زیادی با یکدیگر دارند و دارای وزن مولکولی بسیار متغیر می باشند. مثلاً نسبت به آب که وزن مولکولی آن ۱۸ است اسید آمینه گلیکوکول ۸۹ و از آلبومین تخم مرغ ۳۵۰ هزار است و برای ساختن یک تخم مرغ باید هزار و دویست اسید آمینه در کنار هم قرار گیرند، تا یک تخم مرغ بوجود آید و هرگاه یک عدد تخم مرغ خورده شود، در بدن به ۱۲۰۰ اسید آمینه تجزیه می شود.پ
اسیدهای آمینه بدن تعدادی زیادی می باشند و همه و همه نسجهای بدن از این تعداد اسید آمینه بوجود آمده است. تعداد گروه بندی اسیدهای آمینه از حد تصور بیرون است و با ارقامی مقایسه شده اند که فاصله ماه تا ستاره های دور دست است و پنجاه تا صد سال نوری با واحد کیلومتر از ما دورند (یعنی ).
انسانها از این نوع تنوع ساخته شده اند. لذا تا انقراض عالم حتی بالاتر از این هم، هنوز کسی مثل کس دیگری نیست. و این تفاوت در همه آفرینش خود را نشان می دهد. در شرایط سلامتی بدن که خود گلبولین می سازد آن را با گلبول سفید همدست می کند تا باکتریها و ویروسها را نابود سازد این دفاع بدن و این طریقه به وجود آمدن راه مبارزه بر علیه جرمهای بیماریزا موقعی انجام می شود که بدن پروتئین کافی در اختیار داشته باشد، تا با مصرف آن قدرت دفاعی بدن زیاد شود و اگر چنین نباشد بیماریها ظاهر می شود.
مواد پروتئینی پس از هزاران تغییر و تبدیل که بوسیله آنزیمها روی آنها انجام می شود در بدن می سوزند و انرژی تولید می کنند.
پروتئینها هیدرولیز می شود و به اسیدهای آمینه تبدیل می گردند سلولها، اسید آمینه خود را انتخاب می کنند و مواد لازم بدن را می سازند اکسیژن داخل بدن ترکیب می شود انرژی.
تمام سلولهای بدن می کوشند تا انرژی موجود در غذا را برای اعمال فیزیولوژی قابل استفاده سازند. قابل ذکر است که گوشت اگر چرب نباشد چاقی به وجود نمی آورد ولی آب گوشت چرا.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست