پنجشنبه, ۲۷ دی, ۱۴۰۳ / 16 January, 2025
مجله ویستا

کلوچه با طعم قهوه


کلوچه با طعم قهوه

● مواد لازم:
آرد: ۲ پیمانه
نمک: نصف قاشق مرباخوری
جوش شیرین: یک چهارم قاشق مرباخوری
بکینگ پودر: یک چهارم قاشق مرباخوری
کره: ۷۵ گرم
شکر: نصف پیمانه
شکر قهوه ای: نصف پیمانه
تخم مرغ: …

مواد لازم:

آرد: ۲ پیمانه

نمک: نصف قاشق مرباخوری

جوش شیرین: یک چهارم قاشق مرباخوری

بکینگ پودر: یک چهارم قاشق مرباخوری

کره: ۷۵ گرم

شکر: نصف پیمانه

شکر قهوه ای: نصف پیمانه

تخم مرغ: یک عدد

وانیل، کمی شیر: یک قاشق غذاخور ی

آب داغ: یک قاشق غذاخوری

پودر قهوه فوری: دو و نیم قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم الک کنید.

قهوه را در آب داغ حل کنید و کنار بگذارید.

در ظرفی کره و شکر را خوب مخلوط کنید.

شیر، وانیل و تخم مرغ را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سبک شود.

مخلوط قهوه را به آن اضافه کنید.

موادی را که الک کرده اید، به آن اضافه و خوب مخلوط کنید، روی آن را بپوشانید و به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید.

با خمیر توپ های کوچک به اندازه لیمو شکل دهید و روی سینی حاوی روغن کاغذی که از قبل کمی چرب کرده اید، با فاصله بچینید و با پشت چنگال آن را کمی صاف کنید و سپس کمی شکر روی آن بپاشید.

سینی را به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در فر با درجه حرارت ۲۰۰ سانتی گراد قرار دهید. *پس از پخت، کلوچه ها کمی نرم به نظر خواهد آمد اما پس از خنک شدن سفت می شود.