دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
ماهی تارتار
مواد لازم:
فیله ماهی:
۲ عدد هرکدام ۶۰۰ گرم
سیر:
۴ حبه
ماهی کولی:
۳۰۰ گرم
جعفری تازه:
یک دسته
فلفل چیلی:
یکدوم
سس مایونز:
۴۰۰ گرم
پنیر پارمزان:
۴۰ گرم
لیمو:
یک عدد
سرکه بالزامیک:
به میزان لازم
رزماری:
۲ شاخه
آویشن:
۲ شاخه
رب گوجهفرنگی:
به مقدار لازم
طرز تهیه:
در یک ظرف دیگر نصف دیگر ماهیکولی را بریزید. ۲ حبه سیر را پوست کنده و درون آن رنده کنید. جعفری را سریع خرد کرده، همراه با تکههای نان مخلوط کنید و کمی رب گوجهفرنگی به آن همراه با فلفل قرمز شیرین اضافه کنید. وقت آن رسیده تا سس مایونز را به این ترکیببندی فوقالعاده اضافه کرده و تمام مواد را با هم به خوبی به هم بزنید. در آخر پنیر پارمزان را رنده کرده و کمی سرکه بالزامیک روی کل مواد بریزید. لیموی تازه را برش زده و کاملا روی مواد بچکانید تا سس شما ترش مزه شود. فلفل چیلی را ریز کنید وبا کمی نمک اضافه کنید. حالا وقت آن رسیده تا ماهیها را از فر بیرون آورده و مقدار کمی از سس را روی فیلهها بمالید. برگهای رزماری را همراه با آویشن داخل سینی قرار دهید و مجدد آن را داخل فر بگذارید تا کاملا ترد شود. سس تارتار را در یک جای سسی بریزید و هنگامی که ماهی حاضر شد همراه با آن سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست